Relax maximalno, na Vračaru

Blog / Apartmani

Sada kad je završena sva euforija povodom dočeka Nove godine, kada su se utisci slegli i mamurluk prošao, trebaće Vam malo opuštanja kako bi se regenerisali i dobro pripremili za period posle praznika. Kako bi Vam ova godina započela na pravi način i cela bila u duhu hedonizma mi za Vas imamo sjajne ponude apartmana isključivo za Vaše uživanje. Za Vašu relaksaciju tu je apartman RELAX, opustite se i prepustite kvalitetu ovog apartmana. Mi Vam predstavljamo koje su njegove odlike.

APARTMAN RELAX se nalazi na adresi Dimitrija Tucovića, Beograd, sa lokacijom na Vračaru. Lepo uređen stan, idealan za boravak i odmor. Poseduje osnovne tehničke uređaje, kao što su LCD televizor, klima uređaj, veš mašina, pegla, fen... Sadrži lux kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, grejanje je centralno i kod nas nema zime. Internet Vam je takođe obezbeđen. Apartman je dvorišno orijentisan. Veoma je mirno mesto za boravak, a to je upravo ono što Vam treba kako bi na pravi način opustili svoj duh. Laganom šetnjom brzo stižete do Bulevara kralja Aleksandra ili Vukovog spomenika, a nedaleko se nalaze i ostali važniji delovi grada, do kojih takođe možete stići hodom, ali ako nemate vremena za šetnju, prevozom ste na svega nekoliko minuta od centra grada. Struktura stana je studio, veličine 27 metara kvadratnih, a maksimalan broj osoba je dve. Rezervišite APARTMAN RELAX po ceni od 35 eura na dan i opustite se u udobnosti ambijenta.

 

Maksimalna opremljenost, maksimalan užitak i maksimalna usluga su samo neke od odlika apartmana MAKSIM. Nalazi se na adresi Južni Bulevar, Beograd na lokaciji Vračar. Na desetom spratu zgrade sa liftom, pa ko voli pogled sa visine, preporučujemo mu apartman MAKSIM sa čije terase možete uživati u jutarnjoj kafi. U dnevnom boravku se nalazi ugaona garnitura na razvlačenje, a u spavaćoj sobi je francuski ležaj. Maksimalan komfor u kom mogu uživati maksimalno četiri osobe. Poseduje LCD televizor, kablovsku televiziju, klima uređaj, grejanje je takođe centralno. Nalazi se nedaleko od Hrama Svetog Save, Autokomande, ali i ostalih delova grada, sve u zavisnosti od toga da li ćete se odlučiti na šetnju, gradski prevoz ili možda sopstveni auto s obzirom da je u sklopu stana obezbeđen besplatan parking. Struktura stana je dvosoban, veličine 52 kvadratna metra. Iskoristite naš maksimum i maksimalno uživajte u apartmanu MAKSIM po ceni od 40 eura na dan.

Našu turneju po apartmanima na Vračaru završavamo, čime drugo, no apartmanom VRAČAR. Ovaj apartman se nalazi na adresi Vojvode Petka, Beograd, lokacija naravno Vračar. Sadrži spavaću sobu sa singl krevetom, u dnevnoj sobi se nalazi trosed, kuhinju sa trpezarijskim delom, kupatilo i terasu koja ima izlaz iz svake sobe. Takođe opremljen osnovnim tehničkim uređajima. U sklopu zgrade se nalazi garaža čiji parking možete koristiti sa doplatom od 10 eura po danu. Ulaz u zgradu je prilagođen licima sa invaliditetom, a apartman se nalazi na četvrtom spratu u zgradi sa liftom. Takođe se nalazi u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save, kao i Slavije, na dobroj lokaciji jer je na maloj udaljenosti od ostalih delova grada, kao i prethodna dva stana iz današnje ponude. Struktura stana je dvosoban, veličine 45 metara kvadratnih i u njemu može boraviti najviše tri osobe. Apartman VRAČAR možete iznajmiti po ceni od 40 eura na dan.

Uživajte u čarima Vračara i apartmanima koji se nalaze na njegovoj lokaciji, neka Vas očara udobnost koju pružamo kako bi nam se ponovo vraćali i preporučivali nas svima kojima je potrebno prenoćište možda baš u ovom delu grada.

Vaši APARTMANI BEOGRAD - VRAČAR.

 

 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.