Prvi solistički koncert Jelene Tomašević u Sava centru

Blog / Koncerti

S obzirom na to koliko dugo je na muzičkoj sceni, teško je poverovati da će Jelena Tomašević svoj prvi veliki solistički koncert održati sada, odnosno 25. oktobra 2016. godine u Sava Centru s početkom u 20 časova. Ova devojka je jedna od naših najkvalitetnijih pevačica pop, ali i izvorne muzike, koja iza sebe ima veliki broj hitova, a njenim glasovnim mogućnostima mnoge naše, ali i regionalne zvezde ne mogu da pariraju.

Jelena Tomašević je rođena 01.11.1983. godine u Negotinu. Odrasla je u rodnom Kragujevcu, gde je završila i Prvu kragujevačku gimnaziju, a potom i upisala Filološko-umetnički fakultet. Diplomirala je na Fakultetu za kulturu i medije u Beogradu. Zahvaljujući svojim neverovatnim vokalnim sposobnostima, ova umetnica je dobitnica mnogih internacionalnih nagrada i priznanja.

Muzikom se ozbiljno bavi od svoje sedme godine i u Kragujevcu je proglašena za najboljeg vokalnog solistu, a igrala je i u kulturno-umetničkom društvu "Abrašević"  Upravo je kao solista nastupala na mnogobrojnim koncertima i takmičenjima gde je izvodila tradicionalnu srpsku muziku. Sa svojih trinaest godina pobeđuje na Republičkom takmičenju folklornih ansambala Srbije i nakon toga počinje saradnju sa čuvenim Borom Dugićem.

Osvajala je veliki broj pobedničkih nagrada na mnogim dečijim festivalima, a sa osamnaest godina pobeđuje na televizijskom takmičenju za talente "3k dur". Ova pobeda joj je donela saradnju sa mnogim muzičkim zvezdama, poput Kornelija Kovača, Zdravka Čolića, Vlade Georgieva. Jelena je veoma uspešno predstavljala našu zemlju na mnogim internacionalnim festivalima u Bugarskoj, Belorusiji, Češkoj i Rusiji. Zbog posla i rada na muzičkoj karijeri, iz Kragujevca se seli u Beograd 2005. godine. Pojavljuje se u filmu Zdravka Šotre gde je za potrebe filma otpevala nekoliko muzičkih numera.

Pobedila je takmičenju Beovizija sa kompozicijom "Jutro", pesma na kojoj je radio naš čuveni pevač, tekstopisac i kompozitor Željko Joksimović. Zatim je predstavljala Srbiju 2008. godine na takmičenju Evrovizije u Srbiji sa pesmom "Oro" i osvojila šesto mesto u finalu. Sa njim je započela svoju saradnju i pod njegovom produkcijskom kućom Minakord objavljuje svoj prvi studijski album pod imenom "Panta rei". Ovaj album postaje najprodavaniji i najslušaniji album u regionu. 

Svoj drugi studijski album objavljuje 2015. godine pod nazivom "Ime moje", što joj donosi još veću popularnost i brojne nagrade. Jelena Tomašević se bavi i daje glas likovima dugometražnih animiranih filmova i već treću godinu zaredom je deo žirija dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice". Širom naše zemlje je održala niz koncerata sa čuvenim Big bendom, sa kojim i danas sarađuje.

Na koncertu ćete biti u prilici da slušate neke od njenih najlepših pesama poput "Oro", "Med i žaoka", "Košava", "Ime moje", "Život u koferima", "Jutro" i mnoge druge. Karte možete nabaviti na prodajnim mestima Eventima, kao i na blagajni Sava Centra po sledećim cenama od 1.000, 1.300 i 1.500 dinara. Zbog velike zainteresovanosti, savetujemo Vas da karte kupite čim budete u mogućnosti i da svi oni koji dolaze u Beograd da se na vreme pobrinu za smeštaj. Ukoliko Vam treba penoćište u Beogradu, jeftino ga možete naći upravo kod nas. Naša preporuka, ako dolazite samo zbog koncerta, naša preporuka je apartman iz ponude Izdavanje stanova na dan Novi Beograd, i to negde u blizini Sava Centra kako biste se lako i brzo vratili u smeštaj.

Da na koncert ove umetnice vredi otići, mi to najbolje znamo jer smo upravo došli sa jednog njenog nastupa gde je masa naroda sa oduševljenjem i ovacijama pozdravila našu najpopularniju pevačicu izvorne i pop muzike. Imate dovoljno vremena da nabavite karte za prvi solistički koncert Jelene Tomašević, želimo Vam lep provod.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.