Proizvod ljubavi prema ugostiteljstvu i tradiciji - restoran Potpis

Blog / Ugostiteljstvo

Jedan od retkih restorana u Beogradu koji je nastao iz čiste ljubavi prema ugostiteljstvu, hrani i tradiciji. A kada ljubav spoji, nastaje čarolija. Baš u srcu Čuburskog parka u restoranu Potpis nastaje čarolija ukusa hrane i pića.
Restoran Potpis kombinuje tradiciju sa kreativnošću i modernim dizajnom, za rezultat nastaje sjajna atmosfera i nezaboravno iskustvo gostiju. Ljubazno i efikasno osoblje se brine o svakom detalju od enterijera, usluge, do vrhunske hrane koja dopire do svih čula. Zbog toga se i našao u samom vrhu najboljih restorana u Beogradu.

 

Restoran Potpis

Nalazi se u samom srcu Čuburskog parka, idealna lokacija ukoliko dolazite sa porodicom. Dok Vi uživate u jutarnjoj kafici, ili ručku deca mogu da uživaju u lepoti parka i da se igraju a Vi da pratite sve to iz prelepe bašte restorana. Autentičan ambijent i atmosfera u Potpisu čini da se svaki gost oseća kao kod kuće. Enterijer je modernog i jednostavnog dizajna, a ono što je u Potpisu glavni fokus je svakako hrana. I u slučaju da imate posebne zahteve stručno osoblje ovog restorana će uvek biti spremni da Vam to jelo prilagode zahtevima. Restoran Potpis je idealno mesto bilo da dolazite sa kolegama na poslovni sastanak, na ručak sa porodicom ili prijateljima ili izvodite lepšu polovinu na romantičnu večeru.

Meni

Meni restorana Potpis ima širok spektar ponude. Od doručka, predjela, supa i potaža, preko salata, sireva, glavnog jela, sača do salata i kolača. 
Što se tiče doručka ponuda je od klasičnog obroka kao što su kajgana, omleti, prženice pa čak ima i ponuda zdravog doručka ukoliko vodite računa o ishrani. Tu su zatim i tradicionalne supice i čorbe kao i ona malo modernija jela na kašiku kao što su potaži i Minestrone supa. 
I naravno na ovom meniju se nalaze i autentični srpski specijaliteti kao što su gibanica, paprika na kajmaku, pohovana punjena paprika, predjelo “Potpis” koje obuhvata pršutu, sir, duvan čvarke, prebranac, urnebes sve potrebno da Vaše nepce oseti fantastičan ukus tradicije naše kuhinje. Ono što posebno izdvajamo je da u restoranu Potpis možete uvek probati vrhunski specijalite a to je sač, koji se uvek sprema od svežeg mesa, teletine, jagnjetine, jaretine, prasetine pa čak je i hobotnica na ovom fantastičnom meniju.

Jela sa roštilja koja ovde možete probati su ćevapi pljeskavice, kobasice, bifteci i mešano meso.

A nakon dobrog obroka sledi i dobar desert i dobro piće. Ovde možete probati opet tradicionalne deserte po receptu Vaših baka kao što je pita sa višnjama, tulumbe, šnenokle i baklava.

Što se tiče ponude pića, zaista je raznovrsna od toplih i hladnih napitaka do nafinijih vina i koktela.

Restoran Potpis radi svakog dana od 9-24h i možete izvršiti i rezervaciju putem interneta ili kontakt telefona ukoliko želite da osigurate svoje mesto. U restoranu imate besplatan Wifi, možete uživati u prirodi parka u bašti restorana a ono što ne uspete da pojedete ljubazno osoblje spakovaće Vam za poneti. Za lica sa invalidskim kolicima je obezbeđen pogodan pristup restoranu. 

Ukoliko se nađete u Beogradu naša preporuka je da obavezno posetite ovaj vrhunski restoran, a ukoliko se odlučite da boravite u Beogradu, ili blizini restorana naša preporuka je da pogledate široku ponudu Apartmana u Beogradu.
Ukoliko se odlučite za vrhunsko uživanje u Beogradu i sjajnu hranu restoran Potpis je svakako idealan izbor za Vas. 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.