Prevoz od/do aerodroma

Blog / BG Biznis

Prevoz od/do aerodroma

Beograd, kao rastući turistički centar, sve više stiče potrebu za šatl (grupni) prevoz do aerodroma kao i u suprotnom smeru, po ugledu na velike gradove Evrope gde ova vrsta prevoza odavno postoji.

Za razliku od klasičnog taxi prevoza ovakvi transferi su novčano daleko povoljniji za putnike koji iste mogu unapred rezervisati uz garantovanu cenu (lako proverljivu na sajtu), a sa istim pristupom obavljanju usluge - od kućne i do kućne adrese.

 

 
   

 

 

Razvoj internet i komunikacionih tehnologija omogućava laku rezervaciju ove vrste prevoza koja se može obaviti kako direktno na sajtu tako i Skype-om, Viber-om, Whats App-om ili mejlom.

Kvalitet usluge je daleko viši u odnosu na cenu koja se kreće od nekoliko stotina dinara do nešto više od hiljadu dinara za dalje adrese od aerodroma.

Ovaj vid prevoza i način rezervacije istog je, takođe, jako interesentan stranim gostima koji posećuju Beograd zbog unapred određene cene koja im je jako povoljna, a transfer siguran i bezbedan.

U svakom slučaju, šatl (grupni) prevoz do i od aerodroma je budućnost u sferi usluga grada Beograda.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.