Poslovni seminari u Beogradu

Blog / BG Biznis

Ovaj mesec u Beogradu donosi veliki broj seminara na kojima će se ukrstiti znanja mnogih predstavnika svojih agencija. Seminari koji se održavaju u Beogradu služe za napredovanje i poboljšanje određenih proizvoda ili jednostavnih ideja marketinga. Odličan izbor za sve poslovne ljude koji žele da razmene svoja iskustva, planove, daju ili dobiju savete i jednostavno saznaju nešto što možda nisu znali. Seminari su odličan vid učenja i zabave, na kojima vlada profesionalna, ali i neposredna atmosfera. Nije retkost da se posle određenih seminara ili poslovnih sastanaka, gde se akcenat upravo stavlja na posao, organizuju i kokteli nakon uspešnih prezentacija. Ovi događaji na tim koktelima dobijaju novu dimenziju poslovanja u nešto opuštenijoj i prijatnijoj atmosferi. Takođe nije isključeno da se na ovakvim mestima često sklapaju i međunarodni poslovi, jer na seminarima ne prisustvuju samo stanovnici naše zemlje, već se organizuju i sastanci gde se pojavljuje veliki broj stranih i regionalnih učesnika. Svi ovde dolaze sa jednim ciljem, da unaprede svoj posao i ako je to moguće sklope novi.

Naravno, nisu svi seminari iz oblasti nauke ili previše ozbiljnih tema. Postoje seminari koje se na neozbiljan način bave ozbiljnim napredovanjem iz određenih oblasti, kao što je seminar domaćih igara, takozvani "GameUp", koji će se održati u subotu, 24. oktobra u Startit Centru. Ovo je drugi po redu GameUp događaj koji je posvećen svim gejmerima koji žele da učestvuju kako aktivno, tako i kao posmatrači onoga što će ovde biti predstavljeno. Za sve kreatore video igara, kao i uživaoce istih, ove godine će mnogo više prostora biti posvećeno indie developerima, a biće obezbeđen i bogatiji program predavanja na ovu temu. Prošle godine je bilo okupljeno više od 500 posetilaca, a pored slušanja predavanja, igrale su se i video igre. Ove godine se očekuje znatno više, jer će biti uključeno osam sati predavanja i izlaganja. Obezbeđeno je i više od 30 mesta za indie developere u jednom od najsvežijih prostora, Startit Centru. Na seminaru će domaći stručnjaci govoriti o game dizajnu, art konceptu, modelovanju i animaciji, kao i marketingu video igara i njegovom značaju. Ovaj događaj će se održati s početkom od 12:00h i trajaće sve do 19:30h. Poseta događaju, odnosno i izlagačkom delu, kao i predavanjima je potpuno besplatna. Za sve posetioce mi postoje stanovi za izdavanje Novi Beograd dostupni po povoljnim cenama.

Već 26. oktobra počinje "The Belgrade:get together", događaj o mobilnoj industriji. Trajaće do 28. oktobra i ima za cilj da pomogne svim učesnicima koji budu prisustvovali seminaru, da unaprede svoje poslovanje, kao i da prošire i unaprede bazu svojih podataka i kontakata. Ceo koncept je baziran na fokusiranje online marketing agencija. producente i izdavače aplikacija i mobilnih web sajtova, kao i producentima i izdavačima različitog sadržaja.mobilnim operaterima, portalima visoke posećenosti, pružaocima usluga plaćanja, itd... Ovaj događaj se sastoji iz tri dela i to:

-Formalan, poslovan - podrazumeva sajamski nastup koji pruža mogućnosti za umrežavanje.

-Formalan, predavanja i diskusije - radi se o diskutovanju o aktuelnim temama iz mobilne industrije, kao i o razmeni iskustava.

-Neformalna, zabavna - možda i najbolje mogućnosti opuštanja u koje spada karting, streljana, krstarenje rekama, žurka u tramvaju, šetnja Kalemegdanom i tunelima ispod njega.

Za više informacija oko prijavljivanja, možete se obratiti zaposlenima u Hotelu Crowne Plaza, gde će se ovaj seminar i održati, ponavljamo, od 26. do 28. oktobra.

I poslednji oktobarski seminar, je Payoner forum. Ovaj forum je posvećen svim frilenserima, developerima i svima koji su zainteresovani za Payoneerove servise. Sve ovo uključuje niz razgovora o temama koje su u vezi sa Srbijom i globalnim poslovnim trendovima, kao što su teme kako formirati cenu i klijentu reći ne, tehnika i roboti u našem svakodnevnom životu, od dizajnera do preduzetnika i slično. O svemu ovome govoriće uticajni predavači, majstori svog posla. Posle ovog predavanja slediće koktel za networing. Forum će se takođe održati u prostorijama Hotela Crowne Plaza, tako da se  za bliže informacije ovog foruma takođe možete informisati na njihovom sajtu.

Za sve poslovne ljude koji će u narednom periodu prisustvovati nekom od ovih događaja, Apartmani Beograd su na usluzi sa svojim bogatim asortimanom stanova na dan (apartmani Dorćol, Savski Venac, Palilula, Vračar...) i spa apartmana za opuštanje .

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.