Petar Pan na ledu, najbolje akrobacije

Blog / Kultura

Najbolje predstave su one koje možete gledati zajedno sa svojom decom, a da i njima i Vama bude podjednako zabavno i zanimljivo. Prednost predstave Petar Pan na ledu je to što je možete gledati sa klincima, bratom, sestrom, dečkom, devojkom ili sami, svakako će Vam držati pažnju. Održaće se u Kombank Areni od 23. do 25. decembra 2016. godine, pa ne propustite priliku da se nađete u Nedođiji sa našim glavnim akterima.

Umetničko klizanje kao sport je oduvek privlačilo publiku, a šta se dogodi kada se spoje umetnost klizanja i umetnost glume, to će Vam pokazati Petar Pan na ledu. Trupa dolazi iz Rusije - čuvena Russian Ice Stars proslavljena je svuda u svetu, a u Beograd dolazi kako bi nam donela nove adaptacije čuvenog junaka Petra Pana, ali ovoga puta je Petar Pan na ledu. U ovom izvođenju će sva deca imati priliku da uživaju u avanturama i igrama večitog dečaka Petra Pana, sa svojom ekipom drugara, Vendi, Majkla i Džona, kao i neizostavne Zvončice.

Dok deca budu uživala u pravom spektaklu, ovi stariji imaju odličnu priliku da se prisete toga kako nikada nisu želeli da zakorače u svet odraslih i pokušaju, makar tokom trajanja izvedbe, da se vrate nazad u Nedođiju. Svi u sebi nosimo jednog Petra Pana, samo što se kod nekih uspavao, a kod ostalih želi da preovlada u dosadnom svetu ekonomije, birokratije, obaveza. E, pa, ovde vreme staje i tokom gledanja najlepših akrobacija na ledu poželećete da što duže budete dete, a to ćete i moći u narednim terminima:

  • Petak - 23.12. u 18,30h;
  • Subota - 24.12. u 11,30h, 15h i 18,30h;
  • Nedelja - 25.12. u 11,30h i 15h.

Ova predstava postoji još od 1993. godine i sačinjena je od tima profesionalnih ruskih klizača, koji su nekada bili takmičari nacionalnih evropskih, svetskih, ali i olimpijskih prvenstava. Svi vrlo dobro znamo da iz Rusije potiču neke od najlepših bajki uz koje su neke starije generacije odrastale, isto tako ova ruska trupa na najbolji način prenosi magiju bajki i opera na ledu, poput: Karmen, Fantom iz opere, Uspavana lepotica, Pepeljuga i mnoge druge.

Pored same predstave, uživaćete i u specijalnim akrobatskim efektima. Neke od veština su klasične za cirkus, ali upravo to je i bila zamisao, spoj svih disciplina u jedan spektakl. Uživaćete u izvođenjima na ledu u krugu od 360 stepeni.

Ulaznice se mogu naći na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centar Beograda, Doma omladine i Ušće Shopping centra, cene ulaznica se kreću od 990.00 do 2.200 dinara. Zato svi vi koji ste zainteresovani da pogledate spektakularnu predstavu, obavezno kupite karte na vreme.

Onima koji planiraju dolazak u Bg savetujemo da vreme svog boravka, koliko su u mogućnosti, prilagode Petru Panu, naročito ako dolaze sa decom. Na raspolaganju su Vam stanovi na Novom Beogradu za kratkoročno izdavanje, u kojima će Vam biti udobno čak i ako dolazite u velikom broju. Idealan smeštaj za porodicu lako možete pronaći, a možete i iznajmiti samo prenoćiste u Beogradu jefino, u slučaju da niste u mogućnosti da se zadržite više od jedne noći.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.