Najbolje privatne stomatološke ordinacije u Beogradu

Blog / Dentalni turizam

  • Sadržaj
  • Potrebno vam je kvalitetno i efikasno rešenje stomatoloških problema? Želire da svoj osmeh dovedete do savršenstva, ali vas strah i nepoverenje sprečava da ostvarite svoj cilj? Naš tekst će otkloniti navedene probleme. Predstavljamo vam pet najboljih privatnih stomatoloških ordinacija u BeograduOvi timovi su dostigli najviši nivo usluge, usavršili metode, u svoj rad uneli najkvalitetnije materije. Zato istražite našu listu i pronađite savršeno rešenje za sve dentalne tegobe.

    Stomatološka ordinacija Cvejanović

    Iskustvo, kvalitet, briga o pacijentu - epiteti su koji na najbolji način opisuju ovaj dentalni centar. Stomatološka ordinacija Cvejanović postala je lider u rešavanju svih vrsta stomatoloških tegoba ne samo za pacijente iz Srbije, već i za sve one koji dolaze iz inostranstva i kojima Cvejanović tim obezbeđuje besprekornu uslugu. Preko 40 godina iskustva i više hiljada zadovoljnih pacijenata najbolji su garanti besprekorne usluge koju u ovoj ordinaciji dobijate. A, šta je to što ovaj centar stavlja ispred svih drugih? Samo neke prednosti su: upotreba materijala najpoznatijih proizvođača i digitalne tehnologije koja ubrazava i olkšava proces lečenja; besplatan prvi pregled, na kom se detaljno ispituje zdravlje vaših zuba; petogodišnja garancija na sve usluge; posebna briga o pacijentu, na šta ukazuje postojanje bašte za opuštanje pre ili posle intervencija.

    Slika ordinacije cvejanović

    Koje usluge pruža ordinacija

    Tim ordinacije Cvejanović konstantno usavršava svoje poslovanje, pa je stoga trenutni asortiman usluga izuzetno veliki. Ovo označava da ovde možete obaviti sve vrste zahvata: od onih najjednostavnijih do najkomplikovanijih i najtežih. U nastavku najpopularnije usluge, a ujedno i specijalnosti ove ordinacije:

    • Ugradnja zubnih implanata
    • Hollywood smile
    • All on 4
    • Fiksne proteze
    • Fasete

    Zakažite svoje termine već danas

    Verujemo da vam sve navedeno pokazuje da je ordinacija Cvejanović tim kome se može verovati i da na najbolji način može učiniti da vaši osmesi zablistaju. Zato ne odlažite rešavanje tegoba. Zakažite svoj termin na broj: 065/3910-483. Ljubazno osoblje vas očekuje na adresi: Triše Kaclerovića 6a svakog radnog dana.

    Dental International center Lamartinova

    Ordinacija DIC

    Stomatološka ordinacija DIC predstavlja pravi primer savremenog pristupa stomatologiji, koji je izdvaja i stavlja u red najboljih ordinacija u Srbiji. U Lamartinovoj ulici, na svega pet minuta hoda od Hrama Svetog Save, nalazi se mesto u kome ćete prevazići strah i rešiti sve stomatološke probleme. Ljubazno osoblje, opremljene i uredne ordinacije, uticaće na vrlo pozitivan prvi utisak prilikom susreta sa centrom. Nakon ovih opštih prednosti dolazimo do onoga po čemu se ova stomatološka ordinacija izdvaja od većine drugih. Reč je o posedovanju digitalne analitike, koja brzo i sa velikom preciznošću obavlja poslove koji su nekada trajali i po više dana, a čiji su rezultati bili nedovoljno pouzdani. Stoga, ukoliko želite da svoj osmeh dovedete do savršenstva, koje će biti trajno i kvalitetno, Dental international center je pravi izbor za vas.

    Ono što je i u prošlosti i danas bila vrlo važna karika stomatološkog posla jesu stručna lica, koja na pravi način koriste tehnološka dostignuća, i time korisnicima pružaju usluge visokog kvaliteta. Stomatološka ordinacija DIC poseduje sve navedene kvalitete. Kombinacija iskusnih i obrazovanih doktora i savremene tehnologije daje rezultate koji dostižu evropski nivo.

    Dr Predrag Kostić

    Ordinacija Kostić

    Jedna od najboljih novobeogradskih ordinacija, koja već skoro dvadeset godina svojim pacijentima vraća osmeh na lice. Ovaj stomatološki centar se nalaz u ulici Jurija Gagarina, u blizini novobeogradskih blokova broj 61 i 62. Dr Predrag Kostić je ordinacija sa sopstvenom laboratorijom, koja omogućava da se vreme zahvata znatno smanji, kao i da se broj popravki i ponovnih korekcija svede na minimum. Na jednom mestu, za vrelo kratko vreme, dobijate uslugu vrhunskog kvaliteta. 

    Usluge koje su u ovoj ordinaciji dostigle visok nivo su: estetska stomatologija, stomatološka protetika, implantologija, parodontalna hirurgija, lečenje kanala korena-Endodoncija, oralna hirurgija, ortopedija vilica, hijaluronski fileri, intralipoterapija. Sve zahvate u ovom centru vrši stručno i ljubazno osoblje, koje će svojim iskustvom i vrhunskim materijalima rešiti sve vaše stomatološke probleme.

    Beogradski osmeh

    Ordinacija Beogradski osmeh

    Pozitivno iskustvo velikog broja zadovoljnih korisnika pokazuje da Beogradski osmeh spada u najbolje stomatološke ordinacije u gradu. Još od 2010. godine ovaj stomatološki centar na najbolji mogući način rešava raznovrsne stomatološke problem, prateći sva najnovija svetska dostignuća. Beogradski osmeh svojim klijentima nudi mogućnost zakazivanja pregleda online, kao i izbor željenog stomatologa. Nakon ovog početnog koraka u ordinaciji možete rešiti sve vrste stomatoloških tegoba, među kojima su: 

    • Paradontologija
    • Oralna hirurgija
    • Dečja stomatologija
    • Zubni implatni sa suprastrukturom
    • Stomatološka protetika
    • Otklanjanje različitih bolesti zuba
    • Rendgensko snimanje 

    Sve nabrojane usluge obavljaju stručni lekari, koji poseduju veliko iskustvo u radu i iza sebe imaju ogroman broj zadovoljnih korisnika. Deviza ove stomatološke ordinacije je: Vaš stidljiv osmeh će postati širok i zarazan. Ne oklevajte, osvojite savršen osmeh već danas! Pregled možete zakazati pozivom na brojeve telefona: 011 3283708 ili putem mejla: beogradskiosmeh@gmail.com. Uspešan tim lekara vas očekuje na adresi: Francuska 25/I, svakog radnog dana od 08 do 20 časova i subotom od 09 do 15.

    Beo Smile Design

    Beo Smile Design - idealno rešenje za sve vaše stomatološke probleme. Ova ordinacija nalaz se u najužem centru Beograda, u Deligradskoj ulici, na Slaviji. Tim vrhunskih stručnjaka prmenjuje najsavremenje metode rada i za vrlo kratko vreme uspeva da otkloni strah i učini vaš osmeh blistavim. U okviru ove stomatološke ordinacije vrše se sve vrste zahvata - od usko specijalizovanih segmenata lečenja do izrade zubnih nadoknada. Neki od zahvata su: poporavka i ispravljane zuba, izrada keramčkih faseta, digital smile design, izbljeivanje zuba, ugradnja implanta, nadogradnja zbne kosti, bezmetalne krunice, parcjalne i totalne proteze. 

    Sve usluge biće odrađene uz posvećenost pojedinačnim potrebama pacijenata, tako da će svaki problem biti rešen bez potrebe za kasnijom ispravkom i ponovnim dolaskom. Opredelite se za Beo Smile Design i prepustite svoj osmeh sigurnim rukama. 

    Grin Dental Care

    Mali broj ordinacija se može pohvaliti takvim stomatološkim radovima kao što je u mogućnosti Grin Dental Care. Ukoliko ste u nedoumici kako će promena oblika i veličine zuba uticati na vaš osmeh, u stomatološkoj ordinaciji Grin Dental Care možete dobiti odgovor sa analizom vaših fotografija uz uslugu koja se zove Digitalni Dizajn Osmeha. Za najzahtevnije klijente protetski radovi zubnih krunica i zubnih faseta od ručno rađene bezmetalne keramike daju savršen, prirodan, blistav osmeh.

    Standardni stres zbog posete stomatologu umanjuje prijatan ambijent i bezbolne intervencije u stomatološkoj ordinaciji Grin Dental Care. Savremeni protokoli u lečenju zuba kao i kvalitetni materijali garantuju zadovoljstvo klijenata, a za obimnije radove možete očekivati konsultaciju specijalista iz različitih grana stomatologije, kako bi terapija bila što uspešnija i dugotrajnija. Ukoliko još uvek niste bili u Stomatološkoj ordinaciji Grin Dental Care u ulici Terazije 14, obavezno zakažite vaš termin i obezbedite kvalitetnu negu vaših zuba. 

    Mi smo tu da Vam ukažemo samo najbolje, o kojoj god oblasti da je reč. Kada Vam zatrebaju najjeftiniji stanovi za izdavanje u Beogradu, kada Vam trebaju iskrene preporuke za najbolje stomatoloze i najprofesionalnije stomatološke ordinacije, ovde ćete ih pronaći. Zubari odavno nisu neko koga se treba plašiti, već neko ko je tu zbog Vas i zdravlja Vaših zuba. Posle posete nekoj od predloženih stomatoloških ordinacija, nećete imati čega da se bojite. Neka Vaš osmeh zasija blistavije nego ikad!

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.