Originalni pokloni za Novu godinu

Blog / Upoznajte Beograd

Ulična rasveta je već postavljena, Knez Mihailova ulica je prelepo dekorisana, kreću priče gde za najluđu noć i još malo i počinje i odbrojavanje. Kreće šoping groznica, u svakom izlogu videćete da na scenu stupaju novogodišnji popusti. Kada je sve tako upečatljivo i na dohvat ruke teško je odoleti i izbeći potrošačku groznicu. Jedno od glavnih pitanja je šta pokloniti dragim osobama a da se razlikuje od prošlogodišnjeg poklona ili poklona za rođendan, koji je najbolji poklon za Novu godinu?

Odgovor je svakako da se kupi nešto originalno, drugačije i upečatljivo ali i u skladu sa osobom kojoj se poklon kupuje. Tržni centri u Beogradu se nalaze na svakom koraku i uvek možete da svratite kupite majčicu ili dzemper, ali ono što mi preporučujemo je mnogo zanimljivije.

Putovanje

Ovo je poklon koji nikada ne izneveri i koji ne može da se ne dopadne. Najbolji poklon za sve avanturiste i one koji obožavaju izlete. Ono što svi želimo usred zime je svakako put na neku egzotičnu destinaciju, a verujemo da će osoba kojoj ovo poklonite zanemeti od iznenađenja. Samo pazite da osoba kojoj želite da poklonite putovanje može da se uklopi u datum, i da li može da putuje u određenom periodu. Putovanje kao poklon ne mora biti samo odmor koji traje 7 ili više dana. Ovo može biti i izlet ili obilazak nekog grada za vikend. Za osobe koje su avanturističkog duha ovo je idealan znak pažnje i vredan poklon.

Personalizovani notes

Oko Nove godine notesi su česti pokloni u firmama, jer tada je baš svima potreban novi planer. Ali danas postoji opcija za naručivanje specijalnih, posebno namenjenih planera odnosno notesa. I neki poseban i unikatan možete pokloniti nekoj posebnoj osobi za Vas. Ovo je zaista originalan poklon ko će definitivno odudarati od mora sličnih poklona. Vi birate stil, dizajn, boju, pa čak i natpis koji ima neko posebno značenje za Vas ili je jednostavno neki motivacioni natpis.

Spa tretman vaučer

Spa vaučer je poklon koji se smatra idealnim i to je zaista nepogrešiv poklon bilo da je muška ili ženska osoba u pitanju. Ovaj poklon je savršen pred kraj godine kada smo već premoreni od posla, organizacije poklona, najluđe noći i svega onoga što smo prošli te godine. Tako da nema osobe koja se neće obradovati uživanju u nekom od wellness i spa apartmana u Beogradu sa širokim spektrom usluga. Uz intimnu atmosferu, laganu muziku, čari bazena, saune i masaže svi stresovi, problemi i napetosti nestaju za čas. Sigurno se neko od Vaših najmilijih često žali na umor ili zatrpanost poslom? Sad je pravo vreme da mu priuštite najbolji poklon za Novu godinu.

Foto album

Danas kada imamo pametne telefone i kada je fotografija postala obaveza, zaboravljamo koliko su te fotografije neopipljive. Telefon možemo da izgubimo, da se pokvari ili da jednostavno padne sistem i sa tim idu i sve naše uspomene. Nova godina je pravo vreme da sumiramo utiske prethodne godine i sve naše trenutke ubacimo u jedan album sa izađenim slikama. Kako je tehnologija napredovala imamo čak i opciju da napravimo i slikovnice i knjige sa svim našim fotografijama. Priznajte, zar nije originalan poklon?

A ukoliko se odlučite da šoping obavite u našoj prelepoj prestonici, preporučujemo Vam i da iznajmite stan na dan u Beogradu i sve obavite polako i temeljno. Nadamo se da Vam se svideo neki od naših predloga i da će se osoba koju darujete oduševiti.
 
15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.