Novembar u Beogradu

Blog / Upoznajte Beograd

Iako je novembar mesec u kome se vratio sat unazad, mesec koji nam najavljuje četiri meseca zime, kraćih dana i mraka koji pada već u 16 h, novembar u Beogradu, ipak, nije tako siv. Ako postoji idealan mesec za obilazak muzeja, pozorišta, bioskopa, koncerata, sajmova- onda je to novembar. Mesec koji nas polako uvodi u zimski period i u mesec decembar kada ćemo svi biti zauzeti pitanjem „kuda za Novu godinu?“, probajte da iskoristite na najbolji mogući način. Oduprite se neminovnoj melanholiji i mrzovolji koja dolazi kada prođe leto i uživajte u novembru Beogradu, a verujte nam, imate i u čemu. Ukoliko dolazite u posetu Beogradu, potražite svoj apartman na kratkoročno izdavanje kako biste po pristupačnim cenama mogli da uživate u komforu i privatnosti koje su glavna odlika kada je u pitanju stan na dan.

 

 

Ukoliko ste zaljubljenik u muziku, imamo dobru vest- novembar je muzički mesec ove godine! Naime, u Beogradu se održava veliki broj koncerata, tako da, koju god muziku da slušate, pronaći ćete je na repertoaru u novembru! Na najpoznatijim mestima u gradu, poput Arene ili Sava centra, nastupaće uživo Kaliopi, Aleksandra Radović, grupa Galija, Bilja Krstić i orkestar Bistrik, Stefan Milenković, Nikola Kolja Pejaković, a biće održan i kocert „Ja Volim 80te“ na kome će nastupati Slađana Milošević, Marina Perazić, Gile iz Električnog orgazma, Kiki Lesendrić i mnogi drugi! Za ljubitelje nešto drugačijeg zvuka i strane muzike, tu su nastupi umetnika kao što su Pter Murphy, Brit Floyd i Luz Casal. Sve u svemu- odličan mesec za sve one koji su u novembru u Beogradu!

 


Kada je u pitanju Beogradski sajam, ovog meseca očekuje vas 56. Međunarodni sajam nameštaja od 6-11. novembara, na kome će biti predstavljena cela drvna industrija- od faze primarne prerade drveta do finalnog proizvoda! Ukoliko ste ljubitelj životinja, svratite na Sajam 18. novembra. Sačekaće vas najveći broj kućnih ljubimaca na jednom mestu jer upravo tog dana biće održana Međunarodna izložba pasa, Cacib 2018, na kojoj će se okupiti više od 1000 učesnika za počasnu titulu „najlepši pas“! Za sve ona koji misle da ne postoji bolja kuhinja od domaće, od 21-24.11. ponovo posetite ovu adresu, jer tada će biti održan 13. po redu Sajam etno hrane i pića, na kome će u ponudi biti ručno rađeni, organski proizvodi proverenog kvaliteta, koji su pripremljeni na tradicionalni način. Kraj meseca na Sajmu rezervisan je za ljubitelje zimskih sportova, kada od 29.11-2.12. možete pronaći najsavremeniju sportsko rekreativnu opremu, kao idealan uvod u zimu koja dolazi.

Novembar je savršen mesec u kome vreme možete da odvojite kako biste pogledali neku predstavu u jednom od pozorišta u Beogradu! Očekuje vas i veliki broj premijera, poput predstave „Ljubav u Savamali“ u Zvezdara teatru, dok će u čast obeležavanja stogodišnjice od završetka Velikog rata u Beogradskom dramskom pozorištu biti održana predstava „Kolubarska bitka“, 11.11. Novembar je mesec kao stvoren za odlazak u pozorište, pa sve iako do sada to niste činili često, iskoristite priliku da uživate u jednoj od mnogobrojnih predstava sa genijalnim glumačkim postavama- nećete se pokajati, a možda vam odlazak u pozorište postane deo rutine!


Slažemo se da za obilazak muzeja ne postoji pogrešno vreme, ali kada je napolju sunčano i toplo većini nas ne pada na pamet odlazak u jedan od mnogobrojnih Beogradskih muzeja. Zato je jesen možda najbolje doba godine kada treba da se posvetimo tom „kulturnom delu sebe“. Ponovo otvoreni Narodni muzej, Muzej Nikole Tesle, novootvoreni Muzej iluzija ili, pak, Muzej savremene umetnosti čekaju na vas. Izbor je veliki, a nijedan nije pogrešan. 
I za kraj, sve ljubitelje sporta (bez obzira za koji klub navijate), 6.11. na Marakani (odnosno stadionu „Rajko Mitić) čeka PRAVI SPEKTAKL-  fudbalska utakmica CRVENA ZVEZDA-LIVERPUL! Iskoristite jedinstvenu šansu da pogledate engleskog fudbalskog giganta na našem terenu. U blizini stadiona nalazi se veliki broj stanova na dan, kao idealne opcije za smeštaj u Beogradu. Rezervišite svoj apartman na vreme i uživajte u novembru u Beogradu!

 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.