Noć veštica - Go2 Halloween

Blog / Noćni život

Halloween, odnosno Noć veštica, je praznik koji se godinama proslavlja u Americi, a odnedavno i u Srbiji postaje sve popularnije. Ove godine, kao i svake prethodne, će se održati u više klubova koji će činiti celinu GO2 HALLOWEEN, a žurke počinju 29. oktobra od 22 časa. Kako organizatori kažu, Halloween je prilika da stavite (ili skinete) svoje maske i pokažete koliko ste kreativni u izradi kostima i odabiru uloga.

GO2 HALLOWEEN će se održati u: "Drugstore Beograd (Pakao), Fabrici (Raj) sa predvorjem Pakla (Čistilište) kao Secret garden, dvorištu između ova dva fantastična prostora.

Ceo koncept je osmišljen iz više delova, odnosno Danteovih krugova pakla, pa otuda i nazivi. Kada se govori o Halloween žurkama, tema uvek mora biti vezana za strašna bića kojima su nas plašili u ranom detinjstvu, a kojih se i danas mnogi od nas plaše gledajući kultne horor filmove. Ove žurke služe tome da pobedite svoje strahove, osetite adrenalin koje pružaju i provedete se kao nikada pre.

S obzirom na to da je Danteova Božanstvena komedija jedna od najčitanijih poema u istoriji sveta i o kojoj je svako od nas učio u školi, onda sigurno možete naslutiti šta Vas očekuje na ovogodišnjoj Halloween žurci. GO2 HALLOWEEN je definitivno najveći Halloween maskenbal u Srbiji i svake godine okupi oko 3000 ljudi, na različitim lokacijama i prostorima u gradu. Pored odličnih i najpoznatijih DJ-eva, ovaj maskenbal takođe čini odlična scenografija koja svake godine bude sve upečatljivija.

Ulaznice za GO2 HALLOWEEN možete kupiti u Mikser House-u, na svim Eventim i Gigstix prodajnim mestima ili putem interneta na njihovom sajtu, po ceni od 1.000 dinara. 

Kao što se u Americi proslavlja uz obilje slatkiša i kostima, tako se i u Beogradu, kao i većim gradovima u Srbiji proslavlja uz odličnu muziku i najbolja pića. Noć veštica u Srbiji nailazi na podeljenja mišljenja, iako se ovde zapravo radi o dobrim žurkama, sa motivima ovog praznika, bez ikakve pozadine prihvatanja istog kao legitimnog srpskog praznika. Zbog toga kod nas postoje oni koji na Halloween gledaju kao na povod za odličnu zabavu pod najoriginalnijim maskama, ali i na one koji ovakav vid proslave i organizovanja žurki gledaju sa negodovanjem.

Kakva god da su mišljenja, činjenica je da je ovaj datum je sjajan povod za organizovanje najvećih i najoriginalnijih žurki pod maskama, bilo da ste u Srbiji ili Americi. Tako vas u Beogradu definitivno očekuje najbolji provod i najbolja žurka pod maskama. Kada je reč o muzici, očekuju Vas tri celine i to: elektronika, R'n'B i mainstream house. Uživaćete u muzici poput house, deep house, tech house, progresive, tehno, pa sve do hip hop i fank muzike.

I ove godine će, u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi, biti organizovano dobrovoljno davanje krvi svakog ponedeljka za sve one koji žele da spasu nečiji život. Svi Vi koji budete dali krv u transfuziološkom autobusu na parkingu ispred Narodne skupštine, dobićete mali znak pažnje u vidu dve ulaznice za maskenbal. Radno vreme autobusa je od 10h do 16h.

Ukoliko želite da se odlično provedete na ovoj žurci, požurite sa kupovinom karata jer će one koje ostanu na dan održavanja koštati skuplje. Isto tako svi Vi koji planirate da posetite Beograd radi najbolje i najstrašnije žurke, obavezno se postarajte da pronađete i najjeftiniji smeštaj u Beogradu. Hosteli mogu, ali ne moraju biti najbolje rešenje ako tražite najjeftiniji smeštaj kako bi Vam što više para ostalo za trošenje. Odlične i vrlo povoljne cene drže i stanovi u Beogradu za izdavanje na kratko, tako da će Vam sigurno biti udobnije i prijatnije u apartmanu, a možete ga platiti i manje od hostela ako dolazite u većem broju.

Onda Vam samo još ostaje da odaberete svoj krug pakla i prepustite se grehu dobrog provoda.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.