Neočekivana predstava - Dame biraju

Blog / Kultura

Predstava Dame biraju, koja je zapalila ceo region, odigraće se 17. novembra 2016. godine i u Beogradu. S početkom u 20 časova u Velikoj dvorani Doma sindikata imaćete priliku da pogledate komad koji je preporučljiv samo za one iznad osamnaest godina. Predstava svojom radnjom najviše privlači žensku publiku, ali ni broj muškaraca u publici nije nizak.

Ovo definitivno nije predstava za sve uzraste i može se reći da je potpuno neočekivana za naše prostore. Kada kažemo da je neočekivana, mislimo na to da uglavnom nećete doživeti da gledate pozorišnu predstavu koja obiluje najvrelijim scenama. Ne shvatite pogrešno, u potpunosti su skladne dobrom ukusu i nikako ne prelaze tu granicu, a opet će Vas naterati da poželite da je pređete. Sve što Vas je ikada zanimalo o muškarcima - kako razmišljaju, o čemu pričaju sa svojim prijateljima i na koji način, odnosi sa ženama, sve to ćete moći da saznate na jedan duhovit način ukoliko se dođete da pogledate Dame biraju.

Ovo je predstava za kojom su ljudi poludeli i za koju se uvek tražila karta više. Tokom 2015. godine, ova predstava je bila proglašena za jednu od najzabavnijih i najsmešnijih  kojoj se publika često vraćala na ponovna izvođenja. Kako kritičari navode, predstava je nepredvidiva i napeta. Kroz nju ćete dobiti uvid u muški svet kroz mnogo međusobnih muških razgovora, strahova, ljubavi, svih problema sa ženama, kao i njihovim majkama i edipovom kompleksu. Posebno oduševljenje tokom predstave izazivaju plesne tačke, veoma talentovanih glumaca, a sam vrhunac predstave je striptiz kada ovi momci skidaju apsolutno sve sa sebe.

Dame biraju je režirao Admir Glamočak, asistent režije je Amra Mehić, a producent Slaven Vidak. U predstavi igraju Enes Salković, Adnan Goro, Amila Terzimehić/Nancy Abdel Sakhi, Emir Fejzić, Sanjin Arnautović, Davor Sabo i Dalibor Brkić.

Ulaznice možete nabaviti na Eventim prodajnim mestima po ceni od 1.000 i 1.200 dinara. Zbog prevelike zainteresovanosti publike naknadno će biti navedeni i novi termini. Takođe će se igrati u mnogim gradovima širom Srbije, pa ukoliko niste u mogućnosti u nekim od termina u Beogradu, možete je pogledati i u Vršcu, Paraćinu, Zrenjaninu, Rumi, Lazarevcu i Vršcu. Ukoliko biste ipak radije došli da je pogledate u Beogradu i ostatak vremena iskoristili da uživate u onome što srpska prestonica nudi, oglasi za iznajmljivanje stanova na kratko su ono što treba da pogledate nakon što se pobrinete za kupovinu karte. Apartmani Beograd Terazije su naša preporuka, jer ste tako u centru grada i na nekoliko minuta hoda od Doma sindikata.

Neke od predstava se rade za sve uzraste, neke samo za određenu ciljnu grupu, a svaka od njih je vredna gledanja, pa kad god ste u prilici da izdvojite svoje vreme za kulturu, ne propustite da to i uradite. Preporučujemo Vam da pogledate ovu predstavu ukoliko ste zaiteresovani kako funkcioniše muški mozak i prosto želite da se zabavite i dobro nasmejete.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.