Najpoznatiji ženski DJ Deborah de Luca u Beogradu

Blog / Noćni život

Ženski DJ-evi su jedni od najtraženijih kada je reč o klubovima ili festivalima elektronske muzike. Možda tome doprinosi činjenica da ih nema previše, iako se u poslednje vreme broj devojaka koje se profesionalno bave puštanjem muzike, miksovanjem, ali i produciranjem, znatno povećao. Ono što ove devojke krasi je svakako odličan osećaj da podignu masu i imaju drugačiju energiju i scenski stav u odnosu na muške DJ-eve.

Kada se radi o Srbiji, možemo se pohvaliti dobrim ženskim izvođačima, posebno jer ih ima u više žanrova house muzike. Jedna od popularnijih je DJ Dea, koja se bavi pravljenjem i puštanjem komercijalnije house muzike. Nastupala je širom sveta i stekla veliku popularnost. Sarađivala je sa našim poznatim DJ Garnierom, ima nekoliko visokobudžetnih video spotova sa velikim brojem pregleda na mreži YouTube, važi za jednu od traženijih kada je u pitanju komercijalna klubska muzika. Još jedna od naših čuvenih ženskih DJ-eva je Dada Selectah. Ona se bavi produciranjem i puštanjem hip hop, trap, r'n'b i dance muzike. Često je možete čuti u mnogim klubovima širom Srbije, a nedavno se vratila sa svetske turneje, gde je obišla mesta koja su najpoznatija po vrelim žurkama, poput Španije, Brazila, Grčke i mnogih drugih. Još jedna od naših devojaka koja će nastupati zajedno sa svetski poznatom Deborom, je Lea Dobričić. Ova devojka je bila pobednik "Burn Studios takmičenja" za DJ rezidenturu na Ibici. Tada je dobila priliku da tokom celog leta pušta muziku na ovom čuvenom španskom ostrvu. Žanr koji ona najviše propagira je deep house i techno. Biće prava podrška, zajedno sa devojkama Nusha i Natasha sa Tijanom Kabić.

Kada je reč o glavnoj zvezdi večeri, ona će Beograd posetiti sedmog maja i sa početkom od 22 časa u Depo Magacinu započeće jednu od najiščekivanijih žurki ove sezone. Ovo je jedna od najtraženijih i najkontraverznijih techno devojaka. Rođena je u Italiji 1980. godine u delu Napuljske oblasti. Nije se oduvek bavila muzikom, već je završavala dizajnersku školu, dok se paralelno bavila poslom konobarice i plesačice u noćnim klubovima. Njena želja da se bavi dizajnom ostala je zapostavljena, ali je svoju kreativnost pokazivala kroz muziku. Udružila se sa Italijanskim DJ-em i producentom po imenu Giuseppe Cennamom koji je naučio svim najbitnijim stvarima kada se radi o miksovanju i produciranju. Kada je pokupila sve glavne fore od svog učitelja muzike počela je da izdaje svoje prve techno trake. Zahvaljujući odličnom talentu i svojim veštinama počinje sve više da gostuje u klubovima širom Italije. Danas je Deborah De Luca jedna od najtraženijih techno DJ-eva. Nastupala je u mnogim poznatim klubovima širom sveta. Gostovala je u Francuskoj, Španiji, Italiji, Grčkoj, Turskoj, Nemačkoj, Maroku, Maleziji, Indoneziji, Jermeniji, Rusiji i Sloveniji, a konačno će nastupiti i u Srbiji. Za ovom devojkom vlada veliko interesovanje, pa ako želite da prisustvujete jednoj od najviše iščekivanih žurki, nabavite svoje ulaznice na vreme.

Dovoljno je vremena da obezbedite svoje karte, a možete ih nabaviti po cenama od 800.00 dinara, kao i vip ulaznice po ceni od 1.400.00 dinara. Za one koji ne znaju, mesto održavanja, odnosno Depo Magacin se nalazi na adresi Travnička 3, Beograd, Srbija. Klub se nalazi u blizini Brankovog mosta i do njega nije teško doći, a uvek možete iznajmiti stan na dan u blizini ako niste iz Beograda. Očekuje se vrela atmosfera do jutarnjih časova. Noć puna adrenalina i odličnih vibracija, sve ovo zahvaljujući svetskoj zvezdi koja prvi put gostuje u našem glavnom gradu. Fanovi njene muzike se nadaju da to neće biti i poslednji put i da će nas ovaj fenomenalni ženski DJ obradovati svojim nastupom mnogo češće nakon ovog gostovanja. Verujemo da će beogradska publika opravdati svoj status najluđih klabera i doprineti tome da se i Deborah De Luca odlično provede sa svima njima. Jedna od večeri koja se ne propušta, pa ukoliko ste u mogućnosti, čekirajte ovu žurku.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.