Najpovoljniji Rent-a-Car u Beogradu

Blog / BG Biznis

U modernom dobu, postoje određene pogodnosti koje su postale neophodne u našem svakodnevnom životu, a jedna od tih pogodnosti jeste iznajmljivanje vozila u rent-a-a car agencijama. Ukoliko krećete na put avionom ili vaše vozilo trenutno nije u funkciji, najbolji način za obilazak nekog grada, jeste iznajmljeno vozilo! Ako je vaša destinacija Beograd, u tom slučaju, najbolji izbor jeste  rent-a-car agencija Monza!

Monza predstavlja najpovoljniji rent-a-car u Beogradu, gde vozilo možete iznajmiti po cenama koje se kreću od 15 evra, pa naviše! Pored toga, sva vozila su sigurna i redovno održavana, što je svakako najvažniji faktor pri odabiru rent-a-car agencije kojoj ćete pokloniti svoje poverenje. Rent-a-car agencija Monza je idealan spoj povoljnih cena i savršene usluge, a sve uz veliku ponudu automobila koji su u savršenom stanju. Bez obzira da li u Beograd dolazite poslovno ili turistički, najpovoljniji prevoz jeste vozilo iznajmljeno u Monza agenciji!

Vozni park rent-a-car agencije Monza sastoji se od manjih vozila (poput Fiat Punta ili Citroen-a C1), koja su idealna za gradsku vožnju i saobraćajne gužve u Beogradu, ali i porodičnih vozila (Ford Fiesta; Peugeot 207), ukoliko vam je potreban komfor ili dolazite u većem broju. Za sve klijente koje preferiraju luksuznije automobile, u ponudi su i luksuzne limuzine sa vozačem, po povoljnim cenama iznajmljivanja. Sva vozila su kasko osigurana!

 Zbog posebnih pogodnosti i popusta koje nude, Rent-a-car Monza je idealan izbor ukoliko vam je potreban najam vozila za duži vremenski period! Posebne pogodnosti odnose se kako na fizička, tako i na pravna lica. Uz sve tu, kilometraža NIJE OGRANIČENA! U cenu najma vozila uračunat je i PDV, tako da nećete imati dodatnih troškova! Postoji i mogućnost dogovora ako auto iznajmljujete na period koji je duži od 20 dana, tako da nema dileme da je Monza najpovoljinija rent-a-car agencija u Beogradu.

Beograd je veliki i zanimljiv grad koji zaslužuje da mu posvetite vremena i da obiđete svaki njegov kutak. Najbolji način za to jeste- iznajmljivanje automobila. Novac koji biste potrošili za taxi i vreme koje biste proveli čekajući gradski prevoz, uložite u iznajmljivanje automobila po vašem izboru. Bez ograničenja kilometraže i bez dodatnih troškova, iznajmljivanje automobila u rent-a-car agenciji Monza predstavlja najpovoljniju i najbolju opciju za vas. 

Pored niskih cena iznajmljivanja. svakog meseca u ponudi su posebne akcije gde su odobreni dodatni popusti!

Agenciju Monza možete posetiti na adresi Ustanička 189, lokal 16, TC Konjarnik.

Kontakt telefoni: 011/3473947

                           064/3520558

                           061/2159775

Radno vreme: Pon do Pet (8:00-18:00)

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.