Najjeftiniji i najudobniji prevoz do aerodroma - DAF Travel

Blog / Upoznajte Beograd

Poslednjih godina, Beograd sve više prati, i može se već meriti sa mnogim svetskim metropolama, naročito kada je reč o bilo kojoj vrsti usluge koja će turizam podići na najviši stepen. Odlični restorani, kafei i klubovi, smeštaj u Beogradu na vrhunskom nivou i usluge prevoza koje će vas navesti da se osetite kao veoma bitna ličnost, su samo ono što je većini potrebno kada borave u Beogradu.

Neki od problema sa kojima se turisti najčešće suočavaju su kako doći od aerodroma do svog smeštaja a da ih pritom taksista ne odere, što je gotovo nemoguća misija. I nazad do aerodroma, naravno. Zatim se mnogi ne orijentišu baš sjajno u prostoru, ne vole da se bakću sa beogradskim prevozom i najviše bi im odgovaralo da imaju lični prevoz, drugi dolaze poslovno i nemaju vremena za takve avantrure, i još mnogo toga može izazvati neprijatnosti. A rešenje je tako jednostvano - DAF Travel.

Naime, mnoge kompanije se bave pružanjem turističkih usluga i prevozom putnika, ali vam ne mogu sve garantovati udobnost, prijatnu atmosferu i da ćete stići tačno na vreme gde god da ste se zaputili. Takođe i jedan od veoma bitnih faktora su cene, a sa sigurnošću možemo potvrditi da su najpristupačnije kada se obrati pažnja na izuzetan kvalitet svih njihovih usluga. Kada već govorimo i preporučujemo, red je i da navedemo koje su to usluge dostupne.

Prevoz do aerodroma 24/7

Ubedljivo najjeftiniji prevoz do aerodroma koji ćete naći u Beogradu! U pitanju je grupni prevoz, što znači kupe vas kola na adresi koju ostavite i isto to čine sa još troje ljudi. Od 700 dinara pa naviše se kreću cene što, naravno, zavisi od toga u koji deo Beograda treba da pošalju vozilo da vas pokupi. Kilometraža je glavna jedinica, a na njihovom sajtu možete možete pogledati kako i sami izračunati koliko će vas to koštati. Bitno je da rezervaciju obavite oko minimum četiri sata ranije.

Najam vozila

Osim toga što će vas ovim kolima provozati od aerodroma do smeštaja i nazad, ili obrnuto, takođe ih možete iznajmiti sa vozačem koji će vas vozikati po gradu gde god želite. U tom slučaju iznajmljuju se na sat i voze po celom Beogradu, ali i unutrašnjosti Srbije. U svojoj ponudi imaju kombije sa osam mesta i mini buseve od 11 i više, pa ako planirate porodično, poslovno ili putovanje u velikom društvu, DAF Travel je idealno rešenje, bilo da je obilaženje unutar ili van granica zemlje.

VIP prevoz

Savršen za one koji žele da uživaju u luksuzu ili impresioniraju! Reč je super luksuznim vozilima tipa Audi A6, Mercedes E class, BMW 5 series i ostalim u tom rangu. Iznajmljuje se po satu i košta samo 12 evra. Da, samo 12 jer bi vas vožnja u taksiju, u trajanju od sat vremena, otprilike koštala isto minus komfor i luksuz. Uglavnom je idealno za one prezauzete koji su došli zbog posla pa moraju da budu na sto različitih mesta u jednom danu, ili one koji vole da ostave utisak.

Rezervaciju bilo kog vozila sa vozačem kompanije DAF Travel možete izvršiti veoma lako - Skype, Viber, WhatsApp su opcije, i naravno klasičan telefonski poziv. Svi vozači odlično znaju engleski, sve cene i ostale informacije koje vas mogu interesovati možete pronaći na njihovom sajtu, jer zaista nijedno vaše potencijalno pitanje nisu ostavili bez odgovora. 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.