Najbolje stomatološke ordinacije na Novom Beogradu

Blog / Dentalni turizam

  • Sadržaj
  • "Dan bez osmeha je protraćen dan" kako kaže stara dobra izreka. Osmeh je tu da nam ulepša dan, zato je bitno da taj osmeh bude zdrav. Mi Vam predstavljamo tri najbolje stomatološke ordinacije na Novom Beogradu koje su tu da Vam obezbede zdrav i lep osmeh svaki dan. Stomatološke ordinacije u Beogradu se izdvajaju po veoma visokom standardu i kvalitetu usluga i na odličnom su "glasu" i van granica naše države. U poslednje vreme često čujemo pojam dentalni turizam, a naša zemlja je postala jedna od vodećih u ovoj oblasti.Dentalni turizam je grana zdravstvenog turizma. Mnogo ljudi širom sveta dolazi u Srbiju kako bi sanirali svoje stomatološke probleme, što je ujedno spoj lepog i korisnog - besplatan odmor u službi oralnog zdravlja. 

    U Beogradu preko 70% ordinacija radi po savremenim svetskim standardima. Ulaže se u znanje i opremu, a nivo usluga je potpuno isti kao na zapadu. Ordinacije koje se bave dentalnim turizmom uglavnom obezbeđuju besplatan apartmanski smeštaj, prevoz od i do aerodroma, vodiča i osoblje koje je na raspolaganju 24h kao i lokalni broj kako bi bili u kontaktu.

    1. Dr Predrag Kostić

    Ova stomatološka ordinacija je počela sa radom još 2003 godine. Locirana je na Novom Beogradu, u ulici Jurija Gagarina 55. Ordinacija je kompletno opremljena i poseduje sopstvenu laboratoriju  što smanjuje vreme izrade radova i povećava fleksibilnost u samom odnosu prema pacijentima. Pristup pacijentima je izuzetno važan i na veoma zavidnom nivou.

    Svakodnevno usavršavanje i praćenje trendova omogućava da profesionalnu nadogradnju. Usluga je kompletna i obuhvata: estetsku stomatologiju, stomatološku protetiku, implantologiju, parodontalnu hirurgiju, endodoncija, oralna hirurgija, ortopedija vilica, hijaluronski fileri, intralipoterapija.

    2. Dental Step

    Nalazi se na atraktivnoj lokaciji u blizini Arene, gde se nalazi i veliki broj apartmana na Novom Beogradu, u ulici Antifašističke borbe br. 19. Ambijent ordinacije je savremeno opremljen i u upotrebi je samo najkvalitetniji materijal, pa je i usluga zasigurno bezbedna i najkvalitetnija u Beogradu. Prioritet i cilj ordinacije jesu svakako zadovoljni, srećni i nasmejani pacijenti. Pristup pacijentima je individualan i sa maksimalnom posvećenošću.

    Dugogodišnje iskustvo, strpljenje i ljubaznost  doktora Stepana Stepanovića svakako zavređuju svo Vaše poverenje već dugi niz godina. Njegov pristup je u skladu sa najvišim estetskim standardima i svaki Vaš stomatološki problem je rešiv brzo i bezbolno.

    3. Mea:Dent

    Ordinacija po visokim standardima i izuzetno ljubazno osoblje locirani su u ulici Jurija Gagarina 247. Tim ove ordinacije čine dva stalna i četiri gostujuća stomatologa koji su u svakom trenutku spremni da se pobrinu da dobijete najkvalitetniju uslugu i rešenje za Vaš savršen osmeh. Spisak stomatoloških usluga je dug tako da ćete ovde sigurno pronaći adekvatno rešenje.

    Dosta ordinacija obezbeđuje smeštaj u Beogradu svojim klijentima, koje se nalaze u blizini same ordinacije ili čak i u centru grada. Ono što je najbitnije je da pacijenti odlaze iz ordinacija zadovoljni obavljenim poslom što je u suštini i najbitnije i zajedničko svim ovim ordinacijama. Pa dobrodošli!

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.