Moji Apartmani

Blog / Apartmandžije

  • Sadržaj

  • Ova sekcija u okviru korisničkog panela je isključivo rezervisana za vlasnike apartmana. Vlasnici apartmana koji se izdaju kao stan na dan ovde mogu naći kompletnu evidenciju svih aktivnosti vezanih za sve njihove apartmane. 

    Postoje četiri sekcije: Moji Apartmani, Rezervacije, Multi view Calendar i Oglasi Apafrtman.

    Moji Apartmani

    U ovoj sekciji možete videti listu svih apartmana oglašenih na našem sajtu. Takođe možete pristupiti kalendaru za svaki pojedinačni apartman pritiskon na dugme „Calendar“ koje se nalazi pored naziva apartmana. Više o sekciji Moji Apartmani možete pročitati ovde.


    Rezervacije

    U okviru sekcije rezervacije biće Vam hronološki prikazane sve rezervacije (kako prošle tako i buduće) za sve Vaše apartmane ostvarene preko našeg sajta. Više o sekciji rezervacije pročitajte ovde.


    Multi view Calendar

    Sekcija Multi view Calendar Vam pruža mogućnost da vidite raspoloživost odnosno zauzeće svih Vašim apartmana u isto vreme i na jednom mestu. Više o ovoj opciji možete pročitati ovde.

     


    Oglasi Apartman

    Bez obzira na to da li već imate oglašene apartmane na našem sajtu ili ne, uz pomoć opcije Oglasi Apartman lako i brzo iz svog korisničkog panela možete oglasiti apartman.  Klikom na dugme „Oglasi Apartman“ bićete preusmereni na stranicu na kojoj je potrebno da popunite sve tražene podatke kako biste oglasili svoj apartman. Više o tome pročitajte ovde.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.