Međunarodni sajam automobila u Beogradu

Blog / BG Biznis

Na Beogradskom sajmu se često organizuju skupovi gde se prezentuju razni brendovi, reklamiraju firme i agencije govore o svojim najboljim ponudama, kako turističkim tako i poslovnim. Tako je sada u jeku jedan od najpopularnijih događaja - sajam automobila. Ovaj tekst je za sve vas koji na automobile gledate kao na nešto veoma posebno. Ne osporavamo činjenicu da se na sajmu svake godine može primetiti i veliki broj pripadnica nežnijeg pola, koje takođe sa istim žarom kao i muškarci dele ljubav prema četvorotočkašima.

Beogradski sajam automobila je otvoren 20. marta i trajaće do 29. tako da još uvek imate dovoljno vremena da ga posetite ukoliko to do sada niste učinili. Ukoliko baš to planirate, ali ne znate gde da se smestite naši stan na dan apartmani Beograd su idealna opcija za vas. 

Na ovogodišnjem sajmu ćete biti u prilici da vidite veliki broj automobila, privrednih vozila, priključnih vozila, karoserije, šasije, opremu motornih vozila, pneumatika, goriva, maziva, ulja, i tako dalje... Pravo vreme da se informišete o svemu što vas zanima u vezi vašeg a i drugih automobila, možda čak i nekog potencijalnog za vašu garažu. Sajam će biti otvoren svakoga dana u periodu od 10 do 20 časova u halama 1, 2, 3, 4 i 5, kao i halama 3A, 1A. Ne postoji starosna granica, možete povesti i najmlađe, a verujemo da će njima svakako biti zanimljivo da prisustvuju ovoj veličanstvenoj izložbi.

Popularnost sajma automobila takođe pokazuje činjenica da se u mnogim srednjim školama organizuje dolazak na isti, a kreću i učenici čiji smerovi nemaju nikakve veze sa mehanikom. Neometano se možete diviti svojim omiljenim markama automobila, a ukoliko ste u mogućnosti možda čak i kupite neki od njih.

Sajam je dobar i zbog toga što postoje velike šanse da cene budu nešto pristupačnije u zavisnosti od modela koji želite, a uvek su na snazi i određeni popusti i povoljnosti kupovine automobila. Naravno, najveću pažnju privlače najluksuzniji modeli, fascinantnog dizajna, sa dodacima koji čine da poželite da nikada ne napuštate vozilo i mnogobrojnim olakšicama posebno dizajniranim za maksimalnu udobnost. 

Podaci kažu da je samo u prva dva dana sajam posetilo 55.000 ljudi, a do danas je ovaj broj zasigurno još više porastao, zato dozvolite sebi da budete jedan od posetilaca ovog veoma popularnog događaja u Beogradu. Moto ovogodišnjeg sajma automobila je "Mesto gde muškarci plaču od sreće",  što i ne čudi jer oni na dobar automobil gledaju kao na nešto što odaje njihovu snagu, moć, kao i pitanje staleža. Počevši od sportskih, pa do luksuznih i porodičnih modela, svakako ćete pronaći svoju simpatiju među modelima.

Poznato je da je na ovom sajmu veoma bogat prateći program koji čini da sve izgleda spektakularno. Kod svakog automobila će vas dočekati i lepe devojke koje su tu da doprinesu što boljem utisku celokupnog sajma i budu vaši vodiči kroz isti. Na ovogodišnjem sajmu automobila biće premijerno prikazani neki od modela raznih fabrika automobila, pa budite među prvima koji će imati priliku da tome lično prisustvuju. Sajam je takođe poznat po prodaji automobila izuzetno visokih cena, tako je ove godine prodat Mercedes po ceni od 216.000 evra. Ovo je jedan od najsofisticiranijih i najelegantnijih modela ovogodišnjeg sajma. Radi se o AMG verziji kupea S klase koja je lansirana u septembru 2014. godine. 

Što se tiče cene ulaznica, one su zaista pristupačne svima. Pojedinačna karta iznosi 300 dinara, a tu su i popusti na grupne posete, kao i porodične. Adresa je Bulevar vojvode Mišića 14. Broj izlagača ove godine je preko 260 iz raznih zemalja, a neke od njih su: Švajcarska, Holandija, Španija, Švedska, Italija, Turska i mnoge druge...Broj posetilaca će verujemo dostići maksimum poslednjeg dana kada će neko od njih imati priliku i da učestvuje u nagradnim igrama na kojima možda i osvoji jako vredne nagrade.

Apartmani Beograd vam toplo preporučuju da jedan od predstojećih dana iskoristite i posetite ovu manifestaciju, ne sumnjamo da ćete biti puni utisaka. Kada se umorite od razgledanja, naš dnveni odmor u Beogradu je sve što vam je potrebno da se opustite. 

Svakako vam želimo da se dobro provedete i zabavite.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.