Lux apartmani Beograd

Blog / Apartmani

  • Sadržaj
  • U našoj velikoj ponudi stanova na dnevno izdavanje, posebno se ističe kategorija Lux apartmani u  Beogradu. Luksuzni apartmani izdvajaju se svojim enterijerom, odnosno opremljenost lux apartmana je ekskluzivnija u odnosu na „klasičan“ apartmanski smeštaj. Kako bismo našim gostima pružili najbolji smeštaj u Beogradu, potrudili smo se da ponuda luksuznih apartmana bude široka, ali i da lokacijski odgovara svakom našem gostu!

     
    Lux apartmani Beograd modernog su dizajna, atraktivnog enterijera i prijatnog ambijenta! Nude vam posebnu vrstu ugodjaja za vreme vašeg boravka u Beogradu. Naš cilj je da se za vreme vaše posete Beogradu osećate kao kod svoje kuće i da apartman u kome boravite ima sve neophodno za vaš boravak, a sa lux apartmanima ne možete pogrešiti.
     

    Šta sadrže luksuzni apartmani u Beogradu?

     
    Iako većina luksuznih apartmana u Beogradu ima spa sadržaj (saunu, djakuzi, tursko kupatilo), često se stvara zabluda da lux apartmanski smeštaj predstavlja isto što i kategorija „spa apartmani sa djakuzijem“. To su dve različite kategorije smeštaja iako imaj dosta sličnih nijansi. Ako apartman u svom sastavu ima npr. djakuzi, ne mora nužno da bude luksuzno opremljen i obrnuto. Zbog toga je važno da pri odabiru i rezervaciji smeštaja napomenete kakav tačno apartman tražite kako biste dobili najprecizniju ponudu apartmana. Apartmani koji pripadaju ovoj kategoriji, od ostalih se razlikuju po kvalitetu nameštaja, po modernom dizajnu i arhitekturi, ali i po pojedinim detaljima kao što su npr. kamin, podno grejanje, vrhunska tehnologija itd. Pored toga, tu je i veliki broj efektnih detalja, o kojima se posebno vodi računa, poput umetničkih dela, komada nameštaja, ogledala, ali i velikog broja sitnica koje zajedno čine kompaktnu celinu i lep ambijent.
     
     
    Luksuzni apartmani u Beogradu namenjeni su svim našim gostima kojima su važni komfor i prijatan ambijent- poslovnim ljudima, porodicama sa decom ili parovima. Ukoliko pri odabiru smeštaja vodite računa o detaljima i želite na pravi način da se opustite i uživate, odaberite jedan od lux apartmana iz naše ponude! Nude vam posebnu vrstu ugodjaja i boravak u Beogradu koji ćete sigurno pamtiti. Lux apartmani idealna su preporuka ukoliko vam je ponestali ideja kako da iznenadite voljenu osobu. Rezervišite apartman u kome ćete se osećati posebno i provedite veče (ili nekoliko dana) za pamćenje! Naši lux apartmani odgovoriće i gostima sa najistančanijim ukusom. 
     

    Koje su cene luksuznih apartmana?

     
    Cene zakupa luksuznih apartmana za nijansu se razlikuju od cena klasičnog apartmanskog smeštaja. S obzirom na to da lux apartmani iz naše ponude mogu da se uporede sa hotelskim smeštajem koji je kategorisan sa 5 zvezdica, a da su cene daleko pristupačnije u odnosu  na hotelski smeštaj- računica je jasna! Pored toga, privatnost u apartmanima na dnevno izdavanje je jedan od razloga zašto sve veći broj gostiju daje prednost ovom vidu smeštaja u odnosu na hotel. Nakon preuzimanja ključa od vlasnika- stan je privremeno Vaš! Nema čekanja, ni recepcije, proces rezervacije i ulaska u apartman je veoma jednostavan. Kada su u pitanju lux apartmani, cene svakako ne treba da vas brinu. Naravno, na cenu utiče i lokacija, pa su lux apartmani u centru Beograda skuplji od onih npr. na Čukarici, pa ako vam lokacija smeštaja nije presudna u potrazi za apartmanom, pogledajte našu celokupnu ponudu lux apartmana i odaberite onaj koji vam najviše estestki odgovara!
    Naša ponuda lux apartmana sigurno će privući vašu pažnju!
     

    Lokacije lux apartmana u Beogradu:

    Lux apartmani u centru Beograda

    Centar grada je oduvek najtraženiji deo Beograda kada je u pitanju smeštaj. Iz tog razloga, naša ponuda luksuznih apartmana u potpunosti odgovara potražnji. Knez Mihailova, Trg republike, Kalemegdan, Skadarlija, Terazije... popularnih lokaliteta u centru ima mnogo, a svi će vam biti na par koraka udaljenosti ukoliko se odlučite za našu smeštaj u centru Beograda!
    Ovde možete pogledati kompletnu ponudu apartmana u centru Beograda!
     

    Cene lux apartmana u centru Beograda

    APARTMAN CENA  ( € )
    Urban Oassis 50 €
    One Grand 70 €
    Rakoč A5 85 €
    Talija  50 €
    Parlament Lux 55 €
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    Urban Oassis

    Lux stan na dan Urban Oassis nalazi se u pešačkoj zoni, u mirnoj ulici Maršala Birjuzova. Apartman je moderno dizajniran, veoma komforan i svetao. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka i zasebne spavaće sobe i idealan je za dvoje. Estetski je veoma lepo uredjen, o svakom detalju se posebno vodilo računa, kako bi vaš ugodjaj bio potpun. Apartmanom dominiraju svetle boje koje daju osećaj topline, pa ćete se osećati kao kod svoje kuće. Na svega nekoliko koraka od apartmana nalazi se Knez Mihailova ulica, tako da je apartman na dan Urban Oassis namenjen gostima koji žele da dožive luksuz u strogom centru Beograda!
     
     
    One grand
     
    U Čika Ljubinoj ulici, u srcu Beograda, nalazi se jedinstven apartmanski smeštaj- One Grand. One Grand je sinonim za luksuz- moderno dizajniran, kvalitetno opremljen smeštaj koji u svom sadržaju nudi sve neophodno kako biste se za vreme svog boravka osećali kraljevski. Sastoji se od dnevnog boravka otvorenog koncepta kojim dominiraju tople boje, sa interesantnim detaljima koji sveukupno ostavljaju utisak savršenog smeštaja. U spavaćoj sobi nalazi se veliki bračni krevet, a kuhinja i kupatilo su kompletno opremljeni.  Centralna lokacija je ono što ovaj apartman čini još popularnijim. Apartman One Grand predstavlja 90 kvadrata čistog luksuza. Uverite se sami!
     
     
    Rakoč A5
     
    Još jedan lux apartman u ulici Maršala Birjuzova- Rakoč A5! Ukoliko vam je važan komfor i prijatan ambijent, apartman Rakoč A5 je u tom slučaju idealan izbor. Sastoji se od 2 zasebne spavaće sobe i dnevnog boravka sa kompletno opremljenom kuhinjom. Apartman je dvorišno orijentisan, pa iako je u najtrožem centru Beograda, izolovan je od svake buke. Na predivnoj, zastakljenoj terasi možete uživati u jutranjoj kafi. Svaki kutak apartmana Rakoč A5 odiše luksuzom. Za goste koji dolaze sopstvenim autom, na raspolaganju je parking mesto. Ovaj apartman predstavlja spoj modernog i tradicionalnog i naša je preporuka ukoliko porodično dolazite u Beograd, a želite da se osećate kao kod svoje kuće!
     
     

    Talija

    Ukoliko želite da vam iz apartmana u kome ste smešteni „puca“ pogled na Trg Republike i Knez Mihailovu ulicu, ne tražite dalje- apartman Talija je stvoren za vas! Smešten u Čika Ljubinoj ulici, apartman Talija predvidjen je za smeštaj do šest osoba. Po strukturi je dupleks, gde se spavaći deo nalazi na spratu, dok je na donjem nivou prostran dnevni boravak, zasebno kuhinja i kupatilo. Stan na dan Talija je neobične strukture, sa visokim plafonom, velikim prozorima (zahvaljijući čemu je odlično osvetljen) i svaki deo apartmana je funkcionalno rasporedjen. Spada u red lux apartmana koje možete iznajmiti po veoma pristupačnim cenama! 
     
     
    Parlament Lux
     
    U Dečanskoj ulici, na svega nekoliko koraka od Trga Republike, nalazi se apartman Parlament Lux! U svom sadržaju apartman parlament Lux ima 2 odvojene spavaće sobe sa bračnim krevetom, dnevni boravak na koji se nastavlja kuhinja sa trpezarijskim delom i kupatilo koje u sadrži djakuzi kadu. Apartman Parlament lux pripada kategoriji lux apartmani sa djakuzijem i kao takav namenjen je kako parovima, tako i poslovnim ljudima kojima je potreban mir i opuštanje, ali i porodicama s decom, zahvaljujući komforu koji pruža. 
     
     

    Lux apartmani Novi Beograd

    Lokacija koja poslednjih godina „preti“ da poljulja tron centra grada jeste Novi Beograd. Razloga ima nekoliko:  nove zgrade (samim tim i stanovi), zatim opcija besplatnog parkinga, blizina reke, ali i Arene i Sava centra. U skladu s tim, potrudili smo se da obezbedimo veliki izbor apartmana na dan na ovom Beogradu!
    Ovde možete pogledati kompletnu ponudu apartmana na Novom Beogradu!
     
     

    Cene lux apartmana na Novom Beogradu

    APARTMAN CENA ( € )
    Glamour 80 €
    BeNice 50 €
    Zapad 50 €
    Cloud  50 €
    Merkator 100 €
     
    Glamour
     
    Apartman Glamour, kako i sam naziv kaže, predstavlja savršen smeštaj u Beogradu! Kada pomislite na luksuz, pomislite na apartman na dan Glamour. Smešten je u Bulevaru Arsenija Čarnojevića, u neposrednoj blizini Arene. U 50 kvadrata smešten je groman bračni krevet, sa velikim ogledalom na začelju, zatim odvojena manja kuhinja i kupatilu u kome se nalazi luksuzan djakuzi! Kada poželite da se opustite na pravi način ili da priredite iznenadjenje voljenoj osobi, apartman Glamour je idealno rešenje. Ovaj apartman na dan ispunjava sve kriterijume kvalitetnog smeštaja u Beogradu!
     
     
     BeNice
    Na teritoriji Novog Beograda nalazi se veliki broj luksuznih apartmana, a tu grupu spada i apartman BeNice! Smešten je u ulici Vladimira Popovića, nadomak Sava Centra i TC Ušće. Na ulazu u zgradu u kome se nalazi ovaj apartman postoji recepcija koja radi 0-24 h, što ovaj smeštaj razlikuje od ostalih! Apartmanom BeNice preovladavaju svetle boje, kvalitetni komadi nameštaja i vrhunska tehnologija koja je gostima na raspolaganju (mašina za pranje sudova, mašina za veš, klima itd). Idealan je za dvoje, ali može da ugosti do 4 osobe. Ukoliko dolazite sopstvenim autom, bezbedjeno je garažno mesto u zgradi!
     
     

    Zapad

    Još jedan od apartman na dan u blizini Arene- apartman Zapad! Lepo ušuškan i luksuzno opremljen apartman, nalazi se na zapadnoj strani Arene, u ulici Španskih boraca. Apartman Zapad je koncipiran tako da je centralna prostorija spavaći deo sa prostranim bračnim krevetom (sa ogledalom na začelju), a tu se nalazi i garnitura na rasklapanje. Prozori su prekriveni black-out zavesama koje ne propuštaju svetlost, što daje osećaj intime i privatnosti. Kuhinja sa trpezarijom je odvojena i kompletno opremljena, kao i kupatilo sa kadom, tako da je apartman Zapad predvidjen kako za kraći, tako i za duži boravak. Ukoliko želite da doživite luksuz u pravom smislu, odaberite apartman Zapad!
     
     
    Cloud
     
    Cloud je predstavnik spa apartmana koji u svom sastavu nudi gostima djakuzi i saunu! Ovaj lux apartman, smešten u Bulevaru Zorana Djindjića, namenjen je za boravak pravih hedonista kojima je luksuz na prvom mestu kod odabira smeštaja. Pored toga, cena zakupa apartmana Cloud je veoma povoljna. Za isti novac koji biste izdvojili za par sati u nekom spa centru, možete da uživate u noćenju u spa apartmanu koji će vam pružiti maksimalni užitak! Apartman Cloud može da ugosti do 4 osobe, ali je idealan za dvoje. Uživajte u jedinstvenom apartmanskom smeštaju u Beogradu!
     
     
    Merkator
     
    Jedan od luksuznijih apartmana iz naše ponude koji se izdvaja svojim jedinstvenim dizajnom, ali i spa sadržajem, jeste apartman Merkator! Smešten je u Bulevaru Zorana Djindjića, na par koraka od TC Merkator. Apartman Merkator poseduje veliki djakuzi u kome možete da se relaksirate i uživate u čarima mehurića. Stan je veoma komforan i sastoji se od 2 spavaća dela sa bračnim krevetima, male kuhinje i kupatila. Rezervišite apartman Merkator i priredite sebi nezaboravno veče (ili nekoliko dana) u Beogradu! 
     
     

    Lux apartmani na Vračaru

    Najmanja beogradska opština oduvek je važila za jednu od najpopularnijih kod naših gostiju koji dolaze u Beograd. Pogledajte našu ponudu iz kategorije luksuznih apartmana na Vračaru i odaberite u kom delu želite da budete smešteni. U našoj ponudi izdvajaju se apartmani u blizini Hrama Svetog Save, zatim u blizini Čuburskog parka, Kalenić pijace itd. Na vama je samo da odaberete!

    Ovde možete pogledati kompletnu ponudu stanova na Vračaru.
     

    Cene lux apartmana na Vračaru

    APARTMAN CENE ( € )
    Kristal 60 €
    Top Central SM3 50 €
    Peki 80 €
    Spa 70 €
    Idea 50 €

    Kristal 

    Na najatraktivnijoj lokaciji na Vračaru, na svega nekoliko minuta hoda od Hrama Svetog Save, nalazi se apartman Kristal. Svaki deo apartmana Kristal je luksuzno opremljen. Od najsitnijih detalja, pa do komada nameštaja, moći ćete da uživate u prijatnom ambijentu i osećaju kao da ste kod kuće! Apartman Kristal je lux kategorije, ima spavaću sobu sa prostarnim bračnim krevetom, prelepu dnevnu sobu sa udobnom ugaonom garniturom za uživanje, koja se pretvara u udoban krevet, kuhinja je kompletno opremljena odvojena šankom od dnevne sobe, kao i lepo kupatilo. Ukoliko težite luksuzu, pronaći ćete ga u apartmanu Kristal!
     
     

    Top Central 1 SM3

    Apartman Top Central 1 SM3 je lociran blizu Trga Slavija, u ulici Svetozara Markovića. S obzirom na to da je veoma prostran i komforan, idealan je ako u Beograd dolazite porodično ili sa većom grupom prijatelja. Može da ugosti do 7 osoba. Svaka prostorija je luksuzno uredjena, u minimalističkom stilu. Najbolje od svega je što apartman Top Central SM3 možete iznajmiti po veoma pristupačnoj ceni, a do svih važnih lokacija u gradu možete stići za nekoliko minuta laganom šetnjom. Apartman sadrži sve neophodno za kraći ili duži boravak u Beogradu!
     
     

    Peki

    Apartman Peki je simbol za luksuzan smeštaj u Beogradu. U ovom apartmanu možete da uživate u čarima spa sadržaja, poput saune, turskog kupatila i hidromasažne kade. Apartman Peki ima čak 3 terase, dnevnu sobu sa modernom sofom, spavaću sobu sa bračnim krevetom, kuhinju i kupatilo. Idealan je za sve naše gosti kojima je potreban odmor i opuštanje. Nalazi se nadomak Čuburskog parka, na svega par koraka od Hrama. Apartman Peki je apartman prelepog enterijera, neobičnog i modernog dizajna, a zahvaljujući velikom broju prozora u dnevnom boravku je odlično osvetljen, tako da ćete za vreme vašeg boravka moći potpuno da uživate u prijatnoj atmosferi. 
     
     

    Spa

    Jedan od najtraženijih apartmana na našem sajtu jeste apartman SPA. Osim toga što se uredjenju ovog apartmana pridala velika pažnja, kako bi gosti poželeli da se vrate svaki naredni put, za potpuni ugodjaj za vreme vašeg boravka, na raspolaganju su sauna i djakuzi! Apartman Spa pripada kategoriji luksuzni apartmani sa djakuzijem, a pritom je prostran i komforan, pa je tako namenjen i parovima i porodicama, ali i poslovnim ljudima kojima je potreban odmor i relaksacija u jednom od najlepših apartmana u Beogradu. Apartman Spa poseduje dve odvojene spavaće sobe, u jednoj se nalazi komforan bračni krevet, u drugoj sobi takođe udoban bračni ležaj plus jedan krevet na razvlačenje, tako da komotno može da ugosti do 5 osoba!
     
     

    Idea

    Lux apartman na Vračaru- Idea- nalazi se u Čuburskoj ulici, u samom srcu ove beogradske opštine. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka u kojem se nalazi udobna ugaona garnitura koja se razvlači, spavaće sobe sa dva singl kreveta (koji mogu da se povežu u udoban bračni), kuhinje i kupatila. Lux opremljena kuhinja je šankom odvojena od dnevnog boravka. Apartman Idea je moderno dizajniran i kompletno opremljen apartman na dan koji može da ugosti do 4 osobe. Minimalistički je uredjen, a sadrži sve neophodno za vaš kraći ili duži boravak u Beogradu. Posebnu pogodnost predstavlja opcija parking mesta u zgradi, za sve goste koji dolaze sopstvenim autom!
     
     

    Lux apartmani na Zvezdari

     
    Zvezdara je mirna beogradska opština, nadomak centra grada, a ipak izolovana od gradske buke. Ukoliko vam nije prioritet da budete smešteni u samom centru Beograda, već cenite mir i privatnost, Zvezdara je naša preporuka, naročito lux apartmani na Zvezdari!
    Ovde možete pogledati kompletnu ponudu apartmana na Zvezdari.
     

    Cene lux apartmana na Zvezdari

    APARTMAN CENA ( € )
    Bulevar 50 €
    Mistik 50 €
    French Chic House 45 €
    Panorama Spa  70 €
     

    Bulevar

    Apartman Bulevar je najbolji predstavnik iz kategorije luksuznih apartmana na Zvezdari! Prostran, moderan, svetao, sa garažnim mestom! Nalazi se u mirnom delu Beograda, u Jedrenskoj ulici na Zvezdari, a odlično je povezan sa strogim centrom grada. Apartman Bulevar je odlično “skockan”- kompletno opremljena kuhinja predstavlja svojevrsni produžetak dnevnog boravka (odvaja ih trpezarisjki sto sa stolicama), a spavaća soba sa bračnim krevetom je zasebna prostorija. Dodatnu pogodnost predstavlja terasa na kojoj možete da se opustite i uživate uz predivan pogled na panoramu Beograda. Sam apartman je veoma komforan i za vreme vaše posete Beogradu vam ništa neće nedostajati.
     
     

    Mistik

    U blizini TC Zira, u ulici Stjepana Ljubiše na Zvezdari, nalazi se lux apartman sa djakuzijem- Mistik! Apartman Mistik namenjen je pravim hedonistima, koji cene luksuz i privatnost. Koncipiran je kao studio apartman u kome se nalazi udoban bračni krevet i hidromasažna kada u istoj prostoriji. Kupatilo sa tuš kabinom je odvojeno. Apartman na dan Mistik predstavlja pravo malo parče raja za dvoje, sa mnoštvom interesantnih detalja koji ovaj apartman čini jednim od najtraženijih iz naše ponude. Ukoliko vam je potreban odmor i relaksacija, rezervišite apartman Mistik i prepustite se uživanju. Na vama je samo da odaberete na koliko dana. 
     

     

    French Chic House

    Iz samog naziva apartmana možete da zaključite da, ako se odlučite za ovaj stan u srcu Zvezdare treba da budete spremni da se oduševite detaljima koji kao celina čine jedan jedinstven smeštaj u Beogradu koji odiše francuskim šarmom!  Od kamina u dnevnom boravku, pa do predivnog dvorišta sa ljuljaškama- u apartmanu French Chic house vodilo se računa o svakom detalju kako bi gosti koji borave ovde doživeli nezaboravno iskustvo. Apartman je veoma komforan, sa 2 zasebne spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom i kupatilom. Idealan je za porodice ili za parove koji žele nešto drugačiji i luksuzni apartmanski smeštaj, izolovan od gradske buke. French Chic House je mala oaza mira koju sebi možete priuštiti po veoma povoljnoj ceni!
     
     

    Panorama Spa

    Panorama Spa predstavlja urban apartmanski smeštaj na uglu Ustaničke ulice i Bulevara kralja Aleksandra. Svaki deo ovog stana na dan je moderno dizajniran i arhitektonski savršeno osmišljen. Dnevni boravak je od kuhinje odvojen šankom sa barskim stolicama, spavaća soba sa bračnim krevetom pruža udoban smeštaj, a vrhunac boravka u apartmanu Panorama Spa predstavljaju djakuzi i sauna u kojima možete potpuno da se opustite. S obzirom na to da se nalazi na 23. spratu zgrade, iz apartmana se pruža nestvaran pogled na ceo Beograd. Detalji poput neobičnih svetala kao i ogledala na plafonu u dnevnoj sobi samo doprinose jedinstvenom izgledu ovog apartmana! 
     
     

    Lux apartmani na Voždovcu

    Voždovačka opština smatra se jednom od najlepših opština u Beogradu. Miran kraj, odlična povezanost sa centrom grada i velika ponuda apartmana po povoljnim cenama je ono zbog čega su stanovi na dan na Voždovcu toliko traženi! A posebno izdvajamo ponudu lukusznih apartmana u ovom delu grada!
    Ovde možete pogledati kompletnu ponudu apartmana na Voždovcu.

    Cene lux apartmana na Voždovcu

    APARTMAN  CENA  ( € )
    Vid 50 €
    Atlas 6 79 €
    Dibonas Lux 60 €
     
     

     

     

     

     

     

    Vid

    Glavne odlike apartmana Vid su besprekoran dizajn i veoma pristupačna cena zakupa! Apartman Vid nalazi se na Dušanovcu. Predvidjen je za prijatan boravak do 2 osobe, a sastoji se od dnevnog boravka otvorenog koncepta i zasebne spavaće sobe. Luksuzno je opremljen i svaki komad nameštaja je potpuno nov!  U svom sadržaju ima djakuzi kadu, što ga čini omiljenim kod naših gostiju! U apartmanu Vid se vodilo računa o svakom detalju, kako bi naši gosti mogli da uživaju u svakom trenutku koji ovde provedu. U svim prostorijama ovog apartmana dominiraju tople boje, odiše prijatnim ambijentom u koji ćete sigurno poželeti da se vratite opet! Dodatnu pogosnot predstavlja činjenica da je u krugu zgrade parking besplatan. 
     
     

    Atlas 6

    Apartman Atlas 6 predstavlja neku vrstu spa centra u vidu apartmana na dnevno izdavanje! Dakle, ukoliko želite boravak u pravom spa centru, po povoljnim cenema, a da pritom možete i da prespavate po istoj ceni- apartman Atlas 6 je odličan izbor! Po strukturi je studio apartman u kome je smešten prostran bračni krevet, kao i ogromna djakuzi kada (odvojena staklenim vratima) i sauna! Čist hedonizam! Prigušena svetla u apartmanu samo pridodaju osećaju intime i privatnosti koji dominiraju apartmanom Atlas 6. Apartman se nalazi u mirnom delu Beograda, u Gostivarskoj ulici na Voždovcu i predstavlja jedan od najluksuznijih apartmana u našoj ponudi! Rezervišete svoj “mini spa centar” na vreme i uživajte!
     
     

    Dibonas Lux

    Svaki od 92 kvadrata apartmana Dibonas Lux je uredjen po svetskim standardima! Zahvaljujući velikim prozorima, dnevni boravak je savršeno osvetljen, a tu su i 2 zasebne spavaće sobe izolovane od svake buke kako bi gosti mogli potpuno da se opuste i uživaje u vremenu koje provode u Beogradu! Na raspolaganju je još i potpuno opremljena kuhinja sa velikim trpezarijskim stolom, kao i kupatilo sa tuš kabinom. U sklopu apartmana Dibonas Lux nalaze se 3 garaže, tako da ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, parking ne predstavlja problem. Svaki detalj u apartmanu je na svom mestu i dopsrinosu opštem utisku savršenog apartmana u Beogradu. Može da ugosti do 5 osoba, pa je kao takav idealan za porodice, ali i poslovne ljude kojima je potreban odmor u Beogradu! U istoj zgradi nalazi se slično uredjen apartman Dibonas, pa ako dolazite u većoj grupi, naša preporuka su upravo ova 2 apartmana!
     
     
     

    Lux apartmani na Paliluli

     
    Opština Palilula većim svojim delom prostire se duž obale Dunava. Jedna je od najvećih beogradskih opština, a u tzv. “gradskom” delu opštine nalazi se Narodna skupština, Tašmajdan, Crkva Sv. Marka, veliki broj restorana, kafića, marketa. Blizina strogog centra Beograda, a opet izolovanost od gužve jeste ono što čini opštinu Palilula popularnom opcijom za smeštaj u Beogradu!
    Ovde možete pogledati kompletnu ponudu apartmana na Paliluli.

    Cene lux apartmana na Paliluli

    APARTMAN CENA ( € )
    Ruzvelt 50 €
    IKL Lux 60 €
     

    Ruzvelt

    Iako se nalazi u Ruzveltovoj ulici, koja je u prvi mah asocijacija na opštinu Zvezdara, apartman Ruzvelt pripada opštini Palilula. Nalazi se na svega par minuta šetnje od TC Zira i Vukovog spomenika, pa je tako idealno pozicioniran bez obzira da li tražite smeštaj na Zvezdari ili stan na dan u širem centru Beograda! Apartman Ruzvelt nalazi se u novoj zgradi, na šestom spratu, pa je tako pogled sa terase apartmana neverovatan. Uz jutarnju kafu možete uživati u pejzažu Beograda, a to samo doprinosi opštem utisku koji ostavlja apartman Ruzvelt. Estetika apartmana Ruzvelt ostavlja bez daha- o svakom komadu nameštaja i svakom, čak i najmanjem detalju, vodilo se računa, kako bi krajnji rezultat bio da gosti požele da se vrate svaki sledeći put! Svetle boje koje preovladavaju u stanu daju na eleganciji apartmana, a raspored prostorija na funkcionalnosti. U apartmanu komotno može boraviti do 5 osoba, a ukoliko dolazite autom, na raspolaganju je garažno mesto u samoj zgradi! 
     
     

    IKL Lux

    U predivnoj Knez Danilovoj ulici, zelenoj oazi Beograda, nalazi se luksuzno uredjen apartman IKL Lux! Apartman se nalazi na svega nekoliko koraka od Tašmajdana, Knez Mihailove, Terazija, pa se s te strane može reći da pripada centru Beograda. Po strukturi je trosban apartman, neopterećen detaljima, urbano dizajniran, a sadrži sve neophodno za kraći ili duži boravak u Beogradu. Posebno se ističe kuhinja sa novim elementima i velikim trpezarijskim stolom, a dodatnu pogodnost predstavlja činjenica da apartman ima 2 zasebna kupatila! Apartman na dan IKL lux može da ugosti do 6 osoba, a postoji i opcija ubacivanja dečjeg kreveca na zahtev gostiju. Idealan je za sve naše goste koji vole komfor i osećaj kao da su kod svoje kuće!
     
     

    Lux apartmani na Čukarici

     
    Opština Čukarica smatra se “gradom u gradu”. Živopisna opština nadomak Ade Ciganlije i Košutnjaka čest je izbor naših gostiju koji uživaju u prirodi i ne vole gužve po kojima je centra Beograda poznat. Opština Čukarica idealan je izbor za goste koji žele da odmore na pravi način. Pristupačne cene apartmana, kao i opcija besplatnog parkinga samo doprinose popularnosti smeštaja na ovoj opštini!
    Ovde možete kompletnu ponudu stanova na Čukarici.

    Cene lux apartmana na Čukarici

    APARTMAN CENA ( € )
    Nodilova 45 €
    Nataly  35 €
     

    Nodilova 

    Apartman Nodilova smešten je u ušuškanoj ulici istoimenog naziva, u blizini “centra” Banovog brda, tj. Požeške ulice. Pogodan je za prijatan boravak do 6 osoba. Nalazi se u prizemlju zgrade, a tu se nalazi i novi restoran. Ovaj apartman je svetao i moderan, veoma prijatnog ambijenta i idealan za porodične boravke. Raspored prostorija je vrlo funkcionalan, tako da ćete se za vreme svog boravka osećati komforno i prijatno. Stan poseduje kupatilo sa kadom i poseban toalet u kome se nalazi mašina za pranje veša. Svaki detalj je na svom mestu, pa iako je uredjen u minimalističkom stilu, na raspolaganju je sve što vam je potrebno, bez obzira da li ostajete jedan dan ili je u pitanju produženi boravak. Dnevna soba je modernog, otvorenog koncepta, a kuhinja je barom odvojena od ostatka dnevne sobe. Tu je i veliki trpezarijski sto, kao stvoren za porodična okupljanja. Apartman sadrži i 2 odvojene spavaće sobe, kako bi svako imao neophodnu privatnost. Ovaj stan na dan na Banovom brdu predstavlja luksuz koji zaslužujete!
     
     

    Nataly

    Stan na dan Nataly nalazi se u Vodovodskoj ulici na Čukarici, u neposrednoj blizini Košutnjaka. Po strukturi, apartman Nataly je jedan prelepo i moderno uredjen dupleks, u kome prvi nivo obuhvata dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim delom iz kog stepenice vode na drugi nivo gde vas čeka spavaća soba i kupatilo koji u svom sadržaju ima djakuzi! Apartman na dan Nataly ne predstavlja klasičan spa apartman sa djakuzijem, već savršen apartmanski smeštaj koji je potpuno opremljen kako za kraći tako i za duži boravak. Najbolje od svega je što predstavlja najpovoljniji apartman sa djakuzijem na našem sajtu- a kvalitet uveliko premašuje cenu! Pored toga, ima 2 terase, nalazi se u mirnom delu Beograda, pa ukoliko želite da se sklonite od gradske buke i uživate u jedinstvenom apartmanskom smeštaju, rezervišite apartman Nataly! Verujemo da ćete se vratiti ponovo.
     

    Lux apartmani u Zemunu

    Prelepa arhitektura, poseban šarm i blizina reke su ono što čini Zemun jedinstvenim u odnosu na druge delove Beograda. Iznajmite svoj stan na dan u Zemunu i osetite kako “diše” jedna od najlepših beogradskih opština!

    Ovde možete pogledati kompletnu ponudu apartmana u Zemunu.

     
         Cene lux apartmana u Zemunu   
     
    APARTMAN CENA  ( € )
    Sky Blue 50  €
    Belgrade Riverfront 75 €
     

    Sky Blue

    U novoj zgradi u mirnom zemunskom naselju Altina, smešten je apartman sa djakuzijem Sky Blue.  Sastoji se od prostorije u kojoj se nalazi udobna garnitura na razvlačenje, zatim opremljene kuhinje i kupatila sa tuš kabinom i djakuzijem, u kome se možete opustiti nakon napornog dana. Neobična plava svetla u apartmanu Sky Blue samo pojačavaju osećaj intime, pa je tako kao stvoren za parove kojima je potrebna privatnost i koji žele da provedu veče za pamćenje. Ukoliko biste da iznenadite voljenu, a ponestalo vam je ideja, rezervišite apartman Sky Blue i nećete pogrešiti. Ovaj apartman predstavlja ušuškan mali raj u kome ćete sigurno provesti nezaboravne trenutke!

     

    Belgrade Riverfront

    Belgrade Riverfront je pojam luksuza kada je u pitanju apartmanski smeštaj! Nalazi se na samom obodu Dunava, pa se iz apartmana pruža predivan pogled na reku! Dnevna soba je zastakljena, pa ćete tako imati utisak da sedite na samoj obali reke. Bela kožna garnitura, kamin u dnevnom boravku, zaseban spavaći deo (sa zavesama na daljinsko otvaranje/zatvraranje) koji je takodje okrenut ka reci kao i moderno dizajnirano kupatilo sa tuš kabinom čine ovaj apartman sinonimom za luksuz! Kada poželite da učinite nešto lepo i nesvakidašnje za sebe, rezervišite apartman Belgrade Riverfront. 
     
     

    Da zaključimo...

    Nekada je luksuzni smeštaj u Beogradu bio nešto što većina gostiju nije mogla da priušti ili naprosto nisu želeli da daju velike količine novca na smeštaj! Medjutim, od kada je stan na dan doživeo ekspanziju i od kada predstavlja broj 1. kao opcija za smeštaj, zbog velike konkurencije i velikog broja smeštajnih jedinica, lux stanovi na dan u Beogradu više nisu samo nedostižni pojam. Na bilo kojoj lokaciji u gradu možete odabrati smeštaj koji vam odgovara i to po veoma pristupačnim cenama. 
     
    Apartmani u Beogradu u svojoj ponudi imaju značajan broj stanova na dan, a veliki broj može da se svrsta u kategoriju “luksuzni apartmani Beograd”. Ono čemu pridajemo veliki značaj jeste, pre svega, higijena i čistoća apartmana, koja je na zavidnom nivou, tako da o tome ne treba da brinete, već je na Vama samo da odaberete vaš “privremeni dom”. Svi apartmani u svom sadržaju imaju spavaći deo, kuhinju i kupatilo, a različitog su kapaciteta i opremljenosti, sve u zavisnosti od vaših potreba. 
     
    Luksuzni apartmani u Beogradu namenjeni su našim gostima koji cene detalje i koji uživaju u komforu. Namenjeni su i našim gostima koji povremeno žele da prirede sebi i voljenoj osobi opuštajuće veče u nekom od naših spa apartmana. Isto tako, namenjeni su i gostima koji u posetu Beogradu dolaze porodično i potreban im je apartman u kom će se osećati kao u sopstvenom domu. Sve to i mnogo više od toga nude vam lux apartmani Beograd. Dobrodošli!
     
    Za širu ponudu luksuznih apartmana u Beogradu, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, maila ili putem društvenih mreža!
     
     
     
     
     
    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.