Lumident Studio – kada želite vrhunske stomatološke usluge

Blog / Dentalni turizam

Svi mi želimo da imamo savršeno zdrave i lepe zube bez preterane pomoći zubara, ali to najčešće nije moguće. Pored klasičnog održavanja higijene i vođenja nege, na kvalitet i zdravlje zuba utiču mnogi drugi faktori koji nisu do nas, kao što je npr. dobra stara genetika kojoj uglavnom ne možemo da se odupremo. E u takvim situacijama, ali i u onim drugim neprijatnijim kada dođe do bilo kog vida oštećenja zuba, neophodan nam je stručan stomatolog koji može da reši sve naše zubne probleme, po mogućstvu bezbolno. Pa ukoliko se pitate u kojoj ordinaciji u Beogradu ćete dobiti najkvalitetniji tretman u svakom smislu – Lumident Studio će definitivno biti vaše najbolje otkriće.

Nije toliko lako u današnje vreme pronaći stomatologa koji vam odgovara po svim kriterijumima; treba tu mnogo stvari da se poklopi da biste bili apsolutno zadovoljni. Savesan i stručan pristup pacijentima, adekvatna dijagnoza, kvalitetne i bezbolne intervencije, vrhunski materijali, raznolikost intervencija, povoljne cene naravno, lokacija, i druge stvari su sve ono na šta obraćamo pažnju kada nam je potreban dobar zubar kojeg nećemo želeti nikada da promenimo. Pa kada sve to sagledate, nije tako jednostavno da se sve ovo poklopi, ali svakako je moguće, u šta ćete se i sami uveriti ako posetite stomatološku ordinaciju Lumident Studio.

Evo samo nekih činjenica koje će vas navesti da im se obratite kada se vaši zubi nađu u nevolji, ili prosto želite da ih ulepšate.

Pristup pacijentima

Ovde ćete biti veoma ljubazno dočekani od strane tri sjajne žene koje će vaš boravak učiniti vrlo prijatnim, iako to gotovo nikada nije slučaj sa zubarima. Dve specijalistkinje paradentologije i oralne medicine Irena Lopičić i Ivana Aleksić tu su da vam postave brzu i tačnu dijagnozu i posavetuju vas šta je najbolje učiniti kako bi vaši zubi ponovo blistali od zdravlja.

Kvalitet rada

Činjenica da ordinacija traje više od 40 godina jako mnogo govori o kvalitetu stomatoloških usluga koje nude članovi tima. Ne samo da su vrlo cenjene i stručne u svojoj profesiji, već koriste materijale vrhunskog kvaliteta i u koraku su sa svim najnovijim svetskim trendovima iz oblasti stomatologije, tako da intervencije obavljaju po najsavremenijim principima.

Raznovrsne i bezbolne intervencije

U Lumident Studio ordinaciji zaista možete uraditi sve što je neophodno da vaši zubi budu zdravi i lepi, i to vrlo bezbolno. Veliki procenat ljudi se plaši zubara upravo zato što je u nekoj bliskoj prošlosti bio sinonim za bol u većini ljudskih umova, ali ovde definitivno o tome ne treba da brinete. Imaju tako „laku ruku“ što bismo rekli, da ćete jedva osetiti išta.

Povoljne cene

Znamo da su privatne stomatološke usluge neretko skupe, naročito ako se uzme u obzir da kod državnog ne plaćate. Ipak, ni kod svakog privatnika ne morate da date brdo novca da biste dobili vrhunsku uslugu i tretman. Ovde su cene i više nego pristojne, a povremeno tokom godine organizuju i neke akcije, pa ako vam nije hitno, pratite na njihovom sajtu i iskoristite neku.

Odlična lokacija

Iako lokacija ne treba da bude preterano bitan faktor kada ste u potrazi za stomatologom, neki žele da imaju stomatologa u blizini svoje kuće, ili da barem ne moraju da putuju s jednog kraja na drugi. Lumident Studio se nalazi na Vračaru u ulici Hadži Milentijeva 85, što je idealna lokacija jer iz gotovo svakog kraja Beograda možete stići jednim autobuskim prevozom i eventualno malo pešaka, u zavisnosti od toga odakle dolazite.

Tako da, ako još uvek niste pronašli zubara kojim ste u potpunosti zadovoljni, preporuka je svakako Lumident Studio. Oni su stvarno pronašli način da ukombinuju sve ono što većina nas traži u svom stomatologu, a to je prvenstveno sigurnost da je zdravlje vaših zuba u nastručnijim rukama, pa onda ove ostale pojedinosti. Zato ako želite vrhunske stomatološke usluge i to po pristupačnim cenama, znate gde da se zaputite.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.