Koncert Zdravka Čolića u Beogradu

Blog / Koncerti

Legendarni pevač Zdravko Čolić, jedna od najvećih muzičkih zvezda ovih prostora, održaće koncert u Kombank Areni 12.12.2014. sa početkom u 20 časova. A zbog velikog interesovanja zakazan je i drugi koncert koji će se održati dan kasnije.

Opšte je poznato da legenda muzičke scene već decenijama obara rekorde posećenosti na svojim koncertima, a svojim hitovima atmosferu dovodi do usijanja. Zdravko Čolić je sa dva koncerta otvorio Beogradsku Arenu davne 2005. godine i sada će posle devet godina ponovo zapevati pred svojom vernom publikom koja se uvek pojavi u velikom broju. Novi album „Vatra i barut“ je već uveliko zaživeo i naišao na pozitivne reakcije publike. Upravo će taj album biti promovisan na predstojećem koncertu u Areni. Međutim, ne sumnjamo da će fanovi moći da uživaju i u vanvremenskim Čolinim hitovima koji ne gube na popularnosti već četiri decenije. Nizaće se numere kao što su „Ti si mi u krvi“, „Čija je ono zvjezda“, „Glavo luda“ i mnogi drugi. Sigurno je da će Zdravko svojom pojavom isto koliko i glasom očarati publiku istog trenutka kada stupi na scenu. 

Svi koji žele da uživaju u dobroj atmosferi i spektaklu koji samo Čola zna da napravi, ulaznice za koncert mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventim-a širom Srbije.


Zdravko Čolic

Stan za dan, Novi Beograd u blizini Arene su pravo rešenje za sve Čoline fanove koji dolaze iz unutrašnjosti Srbije, kao i one iz susednih zemalja kojima će trebati smeštaj u Beogradu. Ukoliko dolazite na jedan dan ili planirate da iskoristite maksimum i uživate u koncertu Zdravka Čolića oba dana, ili ipak samo želite da obiđete prelepi Beograd, mi smo pravi izbor za vas. Apartmani Beograd pružiće vam kvalitetan smeštaj, po izuzetno pristupačnim cenama, bilo da Vam zatreba apartman na jedan ili više dana. Sigurni smo da će svima posle nekoliko sati dobre zabave i đuskanja na koncertu, trebati udoban i komforan smeštaj gde ćete moći da se odmorite.

Iznajmljivanje stanova na svim popularnim lokacijama u Beogradu nikada nije bilo lakše. Ukoliko želite da odsedate u blizini veličanstvene kalemegdanske tvrđave ili legendarne boemske četvrti Skadarlije, posetite naš sajt gde ćete sigurno naći nešto po vašoj meri. Naši stanovi dolaze u raznim veličinama, na svim lokacijama i mogu da prime veliki broj ljudi. Bilo da dolazite sami ili sa prijateljima ili porodicom, kod nas možete naći stan po vašoj meri. 

Dragi prijatelji, želimo vam odličnu zabavu, dobro druženje i jednu nezaboravnu noć sa Zdravkom u Beogradskoj Areni, dobro nam došli!

Vaši Apartmani u Beogradu.

 

 

 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.