King i Insomnia

Blog / Apartmani

Kao što ste primetili, najveća ponuda naših apartmana se nalazi upravo u centru grada. Baš zbog velikog broja apartmana koje posedujemo na ovoj lokaciji, povremeno Vam otvaramo vrata nekih od njih. Pošto je centar grada centar zbivanja, predstavljamo Vam i naša dva apartmana koja se nalaze u strogom centru. Apartmani Beograd povoljno nude smeštaj po svačijem ukusu!

Apartman King u kom će se svaki gost osećati kao kralj. Apartman se nalazi na adresi Kralja Milana u strogom centru grada. Na prvom spratu zgrade sa liftom, ovaj apartman će Vam pružiti pravi ugođaj tokom boravka. Na raspolaganju Vam je dnevni boravak sa garniturom na rasklapanje, kao i odvojena spavaća soba sa komfornim bračnim krevetom. U sklopu dnevnog boravka se nalazi i trpezarija. Kupatilo je sa tuš kabinom, na raspolaganju Vam je i mašina za pranje veša, a kuhinja je kompletno opremljena, tu su i mašina za pranje posuđa i mikrotalasna pećnica. Od dodatne opreme u apartmanu King imate na raspolaganju i dva televizora, peglu, fen, ketler, čistu posteljinu i peškire. Sav nameštaj u apartmanu je udoban i kvalitetan i doprinosi tome da Vaš boravak u stanu bude što luksuzniji. King se nalazi u blizini Starog Dvora, a ispod njega je dostupan i besplatan parking u javnoj garaži. Kada poželite da prošetate, možete otići do Pionirskog parka koji se nalazi u blizini apartmana. Blizu su i Terazije, kao i druge bitne lokacije grada. Apartman je komforan i svetao, dvosoban, 40 metara kvadratnih i dovoljno prostran za prijatan boravak maksimalno četiri osobe. Apartman King možete iznajmiti po ceni od 50 evra na dan.

Apartman Insomnia će Vam, iako ime ne ukazuje na to, ipak pružiti odmor i u njemu ćete sigurno prijatno i lagano spavati, kao na oblaku. Nalazi se u prizemlju zgrade u Dositejevoj ulici, strogi centar grada. Pogled iz ovog stana ide na kafić Grape gde možete otići na jutarnju kaficu. Apartman sa autentičnim stilom koji će Vam sigurno prijati i dati Vam dozu mira i spokoja dok ste u njemu. Fino ušuškan i topao stan gde će Vaš odmor zaista i biti pravo uživanje. Nameštaj je od punog drveta što daje određenu dozu stila već prelepo uređenom enterijeru. Apartman Insomnia poseduje dnevnu sobu u kojoj se nalazi sofa na razvlačenje. Kupatilo je sa tuš kabinom, dok je kuhinja izgleda magično - kao da bi svakog navela da u njoj spremi makar jedno jelo. Grejanje u ovom apartmanu je centralno, a na raspolaganju Vam je i klima uređaj. Od dodatne opreme su tu i televizor sa kablovskom, WiFi internet, imate oprema za peglanje veša, čistu posteljinu i peškire. Takođe Vam je na raspolaganju i osnovna kozmetika, tako da Vam u ovom stanu apsolutno ništa ne fali za potpuni užitak i odmor. Ovaj apartman se nalazi upravo u blizini Skadarlije o kojoj smo Vam već pisali, tako da ako želite da posetite ovu čuvenu atrakciju grada, bez dvoumljenja iznajmite Insomniu. U blizini su Vam i mnogi muzeji, pozorišta, Trg Republike... A pored svega toga, tu su i mnogobrojni restorani, poznati kafići, prodavnice, butici... Apsolutno sve Vam je na dohvat ruke. Ovo je studio apartman, 33 kvadratna metra, sasvim dovoljan za boravak dve osobe. Insomniu možete iznajmiti po ceni od 40 evra na dan.

Predstavili smo Vam dva veoma povoljna apartmana i to u samom centru grada. Zaista je ponuda koju ne treba propustiti, sve Vam je na dohvat ruke, a ne košta puno. Zbog svoje povoljnosti i uređenosti, ova dva apartmana spadaju u grupu traženijih iz naše ponude. Pored velikog izbora koji imamo, rado Vam preporučujemo apartmane King i Insomnia, jer su tu zbog Vašeg uživanja. Pozovite već sada i proverite da li su ovi apartmani slobodni i brzo ih rezervišite kako Vam neko ne bi preoteo delić oaze u samom centru urbanog Beograda.
Vaši Apartmani u Beogradu

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.