Kafane Beograda

Blog / Noćni život

Kafane su zimi definitivno najpopularnija mesta za izlazak, svojim toplim ambijentom i vrelom atmosferom predstavljaju idealno utočište od hladnoće. Mi smo odlučili da proberemo tri najbolje, gde se odlično možete provesti. Imamo informacije iz prve ruke da je najbolja atmosfera u ovim kafanama zagarantovana, a i vi ćete se u to lično uveriti svojim dolaskom.

Ako planirate izlak u nekoj od ovih kafana i trebaju vam apartmani, Vračar je idealna lokacija za vas. Blizu je svih poznatijih kafana kao i samog centra grada. 

KAFANA PERPER MERAK

Ko je uživao u pesmama čuvene Sanje Đorđević, Jami, Stoje i ostalih starih dobrih pevačica, može ih često čuti baš na ovom mestu. Kafana Perper Merak je jedna od omiljenih kada su u pitanju stare zvezde odličnog glasa i još boljih pesama. Ova kafana organizuje najbolje žurke u gradu i ko god je bio njen gost, nije se loše proveo. Još jedna od super vesti je ta da naredne nedelje ovu kafanu možete posetiti svake večeri i uživati u različitim, vrhunskim izvođačima. Ova kafana se nalazi u ulici Omladinskih brigada 18, na Novom Beogradu. Na ovom mestu možete uživati u nekom od mnogobrojnih domaćih i stranih pića, kao i jelima iz kuhinje koja je otvorena sve do ponoći. Ove nedelje će u njoj nastupati sledeći izvođači:
1.2. - Miki Mećava i Tea Tairović
2.2. - Maja Marković i Kompromis bend
3.2. - Igor X i Dušica Grabović
4.2. - Bend Dijamanti
5.2. - Neša Manojlović i Maja Petrović
Ze neke ste čuli, za neke ćete tek čuti, ali jedno je sigurno, ovde pevaju samo najbolji muzičari.

KAFANA ONA MOJA

Fotografije koje vidite na portalima "Gde izaći" ili "Beograd noću", potiču iz najboljih mesta u gradu, kafana Ona moja je upravo jedno takvo mesto. Te fotografije govore više od reči i na njima možete primetiti samo nasmejana i zadovoljna lica koja žele da se nađu u albumu noćnih izlazaka u Beogradu. Ako se pitate zašto, daćemo vam odgovor. Zato što je ova kafana jedna od popularnijih među mladima i svi žele da se zna gde su proveli veče, na jednom od najboljih mesta u gradu. Kao i na prethodnom mestu, provod vas i ovde očekuje svakoga dana uz različite izvođače.
1.2. - Hitovi Kao Nekada - DJ Luka
2.2. - Nemanja Staletović i Katarina Gardijan
3.2. - Učesnik Pinkovih Zvezda i Farme 6, svima poznat - Aleksandra Živanović i Nadežda Biljić, učesnica Zvezda Granda
4.2. - Scandal Bend, bend koji pravi odličnu atmosferu
5.5. - Vlada Grujić, nova zvezda na našim prostorima, koji već ima hitove iza sebe i gosti ga obožavaju, jer je jedan od stalnih pevača ove kafane
Kafana Ona Moja, se nalazi na Vračaru, Vojvode Šupljikca 31 i svi ste dobrodošli.

KLUB KAFANA TARAPANA

Ova kafana je specifična zbog toga što predstavlja mix kluba i kafane u jednom. Nalazi se u samom centru Beograda, u ulici Kneza Miloša 9 i njen fenomenalan prostor može da primi 600 ljudi. Za ovo mesto kažu da pomera granice dobrog provoda. Pored toga što važi za jednu od najboljih, ona je takođe i jedna od najlepših kafana u gradu. Svaki deo lokala je urađen tako da imate osećaj da se nalazite u centru zbivanja. Upravo zbog velike posećenosti i gužve, savetuje se da rezervišete svoje mesto na vreme. Naredne nedelje možete odabrati nastup legendarnog pevača Sinana Sakića, koji će pevati u sredu, trećeg februara, ili nastup Ane Kokić, koja peva u petak, petog februara.

Posle nezaboravne večeri, najbolje je dobro se odmoriti a naši spa apartmani pružaju savršen nivo komfora po cenama koje su fenomenalne. Za kompletnu ponudu naših apartmana pogledajte naš sajt. Koju god kafanu odaberete, svakako ćete uživati. Neka vam februar počne veselo i sa muzikom najboljih kafana u Beogradu. 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.