Hit premijera filma 50 nijansi - mračnije

Blog / Kultura

Film Pedeset nijansi sive je ubedljivo jedan od najsenzacionalnijih filmova koji su se emitovali u našim bioskopima. Ovaj film je podigao veliku medijsku prašinu, ali i interesovanje publike, naročito ženske. Broj gledalaca koji su odabrali da film pogledaju na velikom platnu dostigao je rekordan broj, kako u svetu, tako i u Srbiji. Takođe je povećan broj prodaje knjige po kojoj je rađen scenario za film.

Knjiga je na naše tržište dospela 2012. godine pod pokroviteljstvom izdavačke kuće Laguna. Za film Pedeset nijansi sive u pretprodaji je širom sveta, tačnije u 39 zemalja prodato čak 2,75 miliona karata. Iako je film naišao na veliki broj negativnih i pozitivnih kritika, neminovna je činjenica da je uz sav taj publicitet bio jedan od najgledanijih. Konačno, nakon nekog vremena, gotov je drugi deo, odnosno nastavak ovog filma Pedeset nijansi - mračnije koji u naše bioskope stiže 8. februara.  Premijera će se održati u Velikoj dvorani Sava Centra s početkom od  20:30 časova, a cena ulaznice je 500 dinara.

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se ponovo vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u filmu Pedeset nijansi – mračnije. Posle velikog hita iz 2015. koji je zaradio preko 560 miliona dolara širom sveta, i ovaj novi nastavak stiže za Dan zaljubljenih, kao i prvi deo. Idealna prilika za sve muškarce da iznenade svoju dragu i odvedu je u Cineplexx na film u kome će ona uživati, a sigurno joj ne bi smetalo da ni opuštanje u đakuziju koji nude spa apartmani Novi Beograd. Napravite toplu penušavu kupku i priuštite svojoj devojci noć za pamćenje.

Za one koji ne znaju u nastavku se radi o sledećem:

Kad povređeni Kristijan Grej pokuša da ponovo vrati Anu Stil u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da ispočetka izgrade poverenje i stabilnost u njihovom odnosu, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko njih, i veoma su odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

U nastavku se od starih glumaca ponovo pojavljuju oskarovka Marša Gej Harden, Dženifer Ele, Luk Grajms, Rita Ora, Viktor Rasuk, Eloiz Mamford i Maks Martini, a njima se prvi put pridružuju oskarovka Kim Bejsinger, Hju Dansi, Bela Hitkot i Erik Džonson.

Pedeset nijansi – mračnije režirao je Džejms Foli koji je već režirao neke od poznatih filmova, poput Strah i Kuća od karata, a producenti su kao i kod prvog dela, Majkl de Luka, Dejna Bruneti i Markus Visidi, kao i čuvena E L Džejms, koja je i napisala ovaj blokbaster serijal. Scenario je napisao Nil Lenard prema romanu E L Džejms.

Ukoliko odlučite da film pogledate na velikom platnu u Beogradu, beogradski stanovi za iznajmljivanje na kratko su naša preporuka za smeštaj. Isto tako savetujemo veliku količinu kokica i nekog gaziranog pića ili vode za vreme filma, jer od grickanja uz dobar film nema ništa slađe. 

Svi oni kojima se prvi deo dopao sigurno željno iščekuju drugi, pa će ova bioskopska premijera biti pravi užitak za Vas. Dođite i iskusite mračniju stranu nastavka Pedeset nijansi sive. 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.