Excellence Massage & Fish Spa Belgrade – hedonizam do srži

Blog / BG Biznis

  • Sadržaj
  • Da li ste stalno preumorni i pod stresom? Da li vas bole leđa i stalno se osećate ukočeno? Pa to je, nažalost, naša svakodnevica. Slabo se krećemo, kada dođemo mrtvi sa posla zavalimo se na kauč jer smo ceo dan stajali ili sedeli, tako da nije ni čudo da nas celo telo boli. Naravno, svi znamo odgovor na pitanje kako se rešiti napetosti i bolova – masaža.

    Naš narod jako slabo neguje taj trend, a često nam je potrebno više nego ’leba da jedemo, što bi naš narod rekao. Svi mislimo da je to luksuz koji sebi ne možemo da omogućimo, ali je to veoma daleko od istine. U zavisnosti od toga gde odete, možete proći veoma jeftino, ali vas mogu i valjano opelješiti. Ne bukvalno.

    Upravo da bi vas rešili nedoumice oko ovakvih  stvari, rešili smo da vam predstavimo jedan od najboljih massage studio koji postoji u Beogradu – Excellence Massage & Fish Spa Belgrade. Cene su vrlo pristojne, a tretman kraljevski. Svoje mesto su pronašli u centru grada, u ulici Svetogorska 27, što je idealna lokacija i zbog turista koji najčešće odsedaju upravo u srcu Beograda.

    Ali zašto je Excellence Massage & Fish Spa Belgrade jedan od najboljih? Pa evo vam dva glavna razloga, da ne biste sada čitali u beskraj.

    1. Profesionalne masaže i tretmani

    Koja god vrsta masaže da vam je potrebna, ovde je možete dobiti. Ima ih toliko da spisku maltene nema kraja: relax-antistres, relax-sportska, sportsko terapeutska, anticelulit, masaža vulkansim kamenjem, belim vidom i bezbroj drugih. Slobodno se prepustite stručnim i čarobnim rukama visoko kavlifikovanih profesionalaca, jer će oni učiniti da se osetite u potpunosti oporavljeno nakon samo sat vremena. Tu je i neprevaziđeni tretman ribicama vrlo popularan poslednjih godina. Vaše telo će vam biti vrlo zahvalno.

    2. Psiho-fizički odmor

    Ovde se nećete osetiti kao samo još jedna mušterija na pokretnoj traci. Osoblje je preljubazno i uslužno do neba, kako biste se osećali što prijatnije. Međutim, ovaj studio je to podigao na viši nivo i omogućio još jednu uslugu koju nijedan drugi u Beogradu nije – psihoterapiju razgovorom uz maženje, češkanje i grebanje. Nekada nam je prosto potrebno da razgovaramo sa nekim i izgovorimo naglas sve što nas muči, a činjenica je da se lakše otvaramo uz prijatan fizički kontakt. Osmislili su idealnu kombinaciju.

    Može se reći da studio Excellence Massage & Fish Spa Belgrade najviše približio zapadnjačkom trendu, i to ne samo savremenom tehnologijom kojom je opremljen, već i različitim uslugama na koje drugi nisu mislili. „Cilj je bio biti drugačiji od drugih, protkano hedonizmom i negom.” Otišli su krupan korak dalje za razliku od konkurencije svojim nesvakidašnjim ponudama, za koje nismo ni bili svesni da su nam potrebne. I zaista su uspeli u svojoj nameri.

    Pored svega ovoga, takođe možete i zakupiti prostor, rezervaisati na sat određene prostorije ili ceo studio, pa uživati u privatnosti i intimi. Možete se organizovati i doći da porodično uživate u masažama i tretmanima, isto tako i sa kolegama i poslovnim partnerima, čak je moguće i održavanje poslovnih sastanaka. Gde ćete bolje razgovarati o poslu nego u fantastičnoj kraljevskoj atmosferi, dok ste u najstučnijim maserskim rukama.

    Studio Excellence Massage & Fish Spa Belgrade je pravo mesto ako ste hedonista do srži i volite da udovoljite sebi i svom telu. Zato priuštite sebi jednu masažu ili tretman, ili najbolje ceo jedan dan u ovom profi studiju za masaže i dozvolite da vas razmaze na kraljevski način.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.