Dvosobni apartmani Beograd idealni za porodice

Blog / Apartmani

Različiti su razlozi koji dovode ljude u Beograd, ali većina njih ima zajedničku muku. Ta muka je adekvatan smeštaj za vreme boravka. Adekvatan smeštaj ne podrazumeva ne znam kakav luksuz, već da bude čist, udoban i da cena bude pristojna. Sve ostalo mnogima nije preterano bitno, naročito ako su ono što traže apartmani Beograd stan na dan. Pristojna cena opet nije za svakoga isti iznos, ali sa druge strane oni kojima novca ne fali, oni ni ne brinu o ovakvim stvarima, jer prosto ne moraju.

Apartmani izdavanje Beograd savršen su izbor ako tražite nešto komforno po pristupačnoj ceni. Znamo da mnogi posetioci dolaze porodično na neke velike proslave, ili se skupi nekoliko prijatelja da dođe na koncert i sl., a Dvosobni apartmani Beograd su baš za takve prilike. Apartmani Beograd za noć uvek su mogućnost, zato ćemo vam sada predstaviti tri stana koja smo odabrali kao pokazatelj da ne morate davati silne pare na hotel ako želite udobnost.

Apartman MARSHAL RESAVSKA

Stan se nalazi na opštini Savski venac u Resavskoj ulici, na petom spratu u zgradi koja ima lift. Veličine je 59m2 i pogodan je za boravak do četiri osobe. Apartman je prostran i svetao, a kompletno je opremljen, pa je dobar i za stan na dan, ali i za duža zadržavanja. U svom sklopu poseduje dnevnu sobu u kojoj su dva kauča i LCD televizor i spavaću sobu gde ćete uroniti u udoban bračni krevet. Kuhinja je moderno i komplet nameštena, tačnije opremljena je frižiderom, šporetom, rernom i posuđem. U kupatilu imate kadu, pa napraviti sebi neku toplu mirišljavu kupku i uživati. Takođe ima terasu na kojoj se možete opustiti uz kafu. Ima centralno grejanje i klima uređaj. I naravno, ništa bez interneta. Korisnici stana mogu se bez doplate služiti garažom, pa ako dolazite kolima, i to je obezbeđeno.

Preko puta zgrade je Klinički centar, što se nadamo da Vam neće trebati. Tu su i kafići, restorani, prodavnice itd.

Apartman RUZVELT

Stan je lociran na opštini Palilula u Ruzveltovoj ulici i nalazi se na šestom spratu nove stambene zgrade koja poseduje lift. Kvadratura stana iznosi 50m2 i udobno može da se smesti pet osoba. Ceo apartman je veoma moderno opremljen, a dnevna soba je najprostranija i u njenom sklopu se nalaze kuhinja i trpezarija. U spavaćoj sobi ćete zateći bračni ležaj, ormar i ugradne police, pa ako ostajete duže slobodno se raspakujte, a u kupatilu imate i veš mašinu. Sve je tako lepo osmišljeno i namešteno, prostor je maksimalno iskorišćen, a nije pretrpan. Ovaj apartman takođe poseduje terasu, pa možete uživati u pogledu na užurbanost Beograda sa šestog sprata. Grejanje je centralno, a možete se koristiti i klima uređajem. Dočekaće Vas čista posteljina i peškiri, WiFi, kablovski kanali koje gledate na LCD televizoru i još svašta nešto. U suterenu zgrade slobodni ste da koristite prostranu garažu.

Apartman je na pet minuta hoda od Vukovog spomenika i Bulevara kralja Aleksandra. Na svakom koraku imate kafiće, pekare, butike, fast food, šoping centar Zira i šta god Vam padne na pamet.

Apartman IMPULS

Ovaj stan nalazi se na Novom Beogradu u blizini Kombank Arene, zauzima prvi sprat zgrade koja ne poseduje lift. Pa šta je malo stepeništa, nije da je peti sprat. Veličina stana iznosi 48m2, i predviđen je za četiri osobe. Prostran, komforan, namešten po poslednjoj modi i super funkcionalan. U potpunosti dominira bela boja i sve izgleda veoma moderno. Dnevna soba je prilično prostrana, pa je svoj mali deo je udelila trpezariji. Vrlo udoban kauč nalazi se isred LCD televizora koji pušta kablovske kanale, savršen da se zavalite uz neke grickalice i film. Odatle, iz dnevnog boravka, izlazi se na zastakljenu terasu. Spavaću sobu gotovo celu zauzima veliki bračni krevet, koji će vas sačekati sa čistom posteljinom i peškirima. Kupatilo je takođe belo kao i ostatak stana, i poseduje veš mašinu. Kuhinja se takođe ne razlikuje što se boje tiče, i opremljena je svim onim aparatima koje imate i u svojoj kući. Apartman ima centralno grejanje i klima uređaj, kao i velika većina drugih. Korišćenje interneta je naravno besplatno, a i parking mesto koje možete naći oko zgrade.

Stan se nalazi preko puta Kombank Arene, pa ako dolazite u Beograd na koncert, Impuls je idealan izbor za Vas. U blizini se takođe nalazi sve što Vam može zatrebati ako je Vaš boravak malo duži. Centar grada je na desetak minuta autobusom.

Svi ovi stanovi o kojima ste upravo čitali su apartmani Beograd stan na dan, zato ako Vam treba samo prenoćište i sviđa Vam se ono što ste pročitali, obavezno ih potražite na portalu Apartmani u Beogradu. Ako ste tu na više dana i treba Vam smeštaj Beograd, opet znate gde da gledate i šta da radite. Na sajtu ćete moći da pogledate fotografije apartmana i sve informacije, ako niste skloni tome da nepoznatima verujete na reč. Apartmani Beograd stan na dan o kojima ste upravo čitali zaista zvuče neverovatno, pa ima smisla da je u to teško poverovati. 

Vi onda pogledajte svojim očima i oduševite se.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.