DR Milica Djokić Aesthetic & Anti-aging Centar - prepustite svoju kožu najboljima

Blog / BG Biznis

  • Sadržaj
  • Niste u potpunosti zadovoljni zdravljem i izgledom vašeg lica i tela? Veliki procenat populacije danas nije, tako da ne treba da se osećate loše zbog toga. Previše stresa i bezbroj obaveza, glavni su krivci za umornu kožu, bore i nagomilavanje telesnih masnoća na lokalizovanim mestima, i od toga pate gotovi svi. Ali sva sreća pa postoji jednostavan način da rešite sve ove probleme tako da ne morate ići pod nož, što bi se reklo.

    Najstručniji tim

    Poslednjih godina otvara se dosta beauty salona i anti-aging centara, međutim nikada ne možete biti sigurni u to koliko su stručni i da li im je pacijent na prvom mestu. Zato ćemo vam mi preporučiti upravo najstručniji tim koji svoje pacijente i njihovo zdravlje i želje stavlja na prvo mesto, ili ukratko rečeno samo najbolje - DR Milica Djokić Aesthetic & Anti-aging Centar. “Dozvolite da na vašem licu ispišemo umetnost i lepotu” je njihov slogan, a ujedno i obećanje.

    Profesionalizam i neprestano unapređivanje

    Centar se nalazi na Dorćolu, u jednoj od najpoznatijih ulica Strahinjića Bana 58, i radi svim danima osim nedeljom. Profesionalizam i neprestano unapređivanje je ono što ovu ordinaciju čini jednom od najboljih, kao i činjenica da je dr Milica Djokić u svom procesu usavršavanja isprobala sve metode i preparate na sebi. Dobro ste čuli, sve što vidite u ponudi centra je i sama doktorka probala ne bi li se uverila u to da će svojim budućim pacijentima obezbediti samo najdelotvornije metode ulepšavanja i najkvalitetnije preparate koji se koriste u tretmanima.

    Odlazila je kod različitih stručnjaka radi ovih tretmana i na kraju se odlučila za mali, ali pažljivo odabran broj tretmana koji zaista deluju. “Posle svakog tretmana, nedeljama i mesecima posmatrala sam sebe u ogledalu i procenjivala koliko je koji lekar dobro uradio to što sam želela i koliko je tretman bio efikasan.” Na taj način je odlučivala od koga će učiti, a zatim je usavršavanje nastavila u Francuskoj i Rusiji. Ako to ne govori o apsolutnoj posvećenosti poslu i pacijentima, zaista ne znamo šta bi drugo moglo.

    Međutim, o tome koliko je stvarno vrhunski stručnjak govori ogroman broj prezadovoljnih pacijenata koji se vraćaju. Možda je najveća potvrda činjenica da se među njenim redovnim klijentima nalaze i neke od javnih ličnosti kao što su Kaja Ostojić i Katarina Šišmanović, iako je dovoljna potvrda brige i uspeha tolika angažovanost i sopestveno podvrgavanje svim intervancijama koje obavlja. Evo o kojim intervencijama je reč:

    • Mezoterapija (metoda podmlađivanja kože),
    • Tretmani lica i tela,
    • Fileri (za punije usne, jagodice, obraze),
    • Botulinum toxin (nama poznatiji kao botoks),
    • Hemijski piling,
    • Lipoliza (lečenje lokalne gojaznosti),
    • PRP (tretman biostimulacije krvnom plazmom – regeneracija i podmlađivanje kože).

    Brzo do rezultata

    Koliko god se trudili i vodili računa da naša koža ostane lepa, mekana i glatka (bez dodatne pomoći ovog tipa), prosto ne možemo protiv vremena i načina života koji je često nezdrav na više aspekata. Zbog toga pribegavamo različitim intervencijama, neki ovim blagim a delotvornim, drugi nekim intenzivnijim, ali sve se svodi na jedno – estetiku. Svi želimo da ostanemo lepi, da naša koža izgleda zdravo i mlado, a to ćete postići upravo ako odaberete DR Milica Djokić Aesthetic & Anti-aging Centar. Pobrinuće se za vas tako što će ispuniti svaku vašu želju, a rezultate ćete videti u najkraćem mogućem roku.

    “Dozvolite da na vašem licu ispišu umetnost i lepotu.”

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.