Dental academy u Beogradu

Blog / Dentalni turizam

Uvek kada govorimo o dentalnom turizmu ili generalno stomatologiji u Beogradu, dajemo Vam samo najsvežije informacije. Veliki broj ljudi dolazi u Beograd radi stomatoloških intervencija naših stručnjaka, kako zbog značajno povoljnijih cena, tako i zbog vrhunskog kvaliteta.  Zato se, na primer, mnoge stomatološke ordinacije povezuju sa agencijama za kratkoročno izdavanje stanova i sklapaju saradnju o smeštaju svojih klijenata. 

Podjednako mnogo dolaze i inostrani stomatolozi na razna predavanja i seminare. U regionu se često održavaju sajmovi stomatologije, a Beograd je sedište mnogih simpozijuma stomatologa čak i van sajamske sezone. Upravo će Beograd biti sedište jednog ovakvog događaja, 17. juna 2017. možete prisustvovati mnogim predavanjima na temu stomatologije i svih inovacija u tom domenu, sa početkom u 10h i trajaće sve do 21h. Adresa na kojoj se Dental Academy by Nemanja Mihaljčić nalazi je 47, Gospodar Jevremova, 11000 Beograd Srbija.

Vrhunski stručnjak iz oblasti stomatologije, estetike stomatologije i zubne tehnike, profesor doktor Marko Jakovac će 17. juna održati pravo predavanje u Beogradu o kompletnoj oralnoj higijeni. Predavanje će se održavati tokom celog dana i to u modernom edukativnom centru Dental Academy by Nemanja Mihaljčić, gde se okupljaju vrhunski stručnjaci iz sveta stomatologije.

Estetska stomatologija, zubna tehnika i stomatologija generalno, predstavljaju mnogo više od same popravke zuba. Kako biste bili najbolji u svom poslu, morate svoje znanje primenjivati u praksi, ali je neophodno i da pratite svetske trendove kada je o ovoj oblasti reč, i prisustvovati seminarima, konferencijama, simpozijumima i ostalim predavanjima radi unapređivanja. Upravo je Dental Academy tu da Vas nauči svemu što treba da znate, gde ćete naučiti više o najaktuelnijim trendovima i tehnikama u oblasti stomatologije.

Teme o kojima će se govoriti su:

  • Treatment planning
  • Brušenje zuba
  • Otisci
  • Adhezivno cementiranje

 

U sklopu radionice će biti održan i Open Day putem koga Dental Academy želi da pronađe i pomogne najboljim mladim talentima.

Očekuje se veliki broj stručnjaka, zainteresovanih polaznika stomatoloških srednjih škola, odnosno fakulteta, ali i pacijenata koji žele da da saznaju kako sve to izgleda kada se radi o njihovim zubima. Savet za sve je da svoj smeštaj rezervišu što baš zbog toga što se očekuje veliki odaziv iz regiona, ali i cele Evrope. Ukoliko dolazite ujedno i zbog neke stomatološke intervencije iskoristite sjajnu ponudu svojih stmatologa uz koje su Vam obezbeđeni najjeftiniji apartmani u Beogradu, ali vrlo kvalitetni. 

Pružiti blistav osmeh svom pacijentu nije tako jednostavno, zato dođite i saznajte kako da unapredite Vaš posao i saznate nove svetske trendove iz svoje oblasti.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.