Dan zaljubljenih u Beogradu

Blog / Upoznajte Beograd

  • Sadržaj
  • Uskoro nam stiže još jedan dan zaljubljenih. Mišljenja su podeljena i postoje tabori onih koji su za i protiv ovakvog obeležavanja ovog datuma, jedino sigurno je da četrnaesti februar nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

    Mnogi parovi sa nestrpljenjem isčekuju da vide način na koji će ih partner iznenaditi, dok drugi smatraju da svog partnera treba tretirati tako svaki dan a ne samo onda kada to kalendar nalaže. Različitih stavova je uvek bilo i biće, ne samo o Danu zaljubljenih, već o svakom većem dešavanju i prazniku, kako u Srbiji, tako i u svetu.

    Budući da je dan zaljubljenih svakog dana sve bliže, vreme je da planirate gde cete i šta ćete. Za beznadežne romantike Apartmani u Beogradu su tu da daju svoje sugestije i predlože neke od apartmana za zaljubljene parove koji taj vikend žele da provedu u Beogradu.

    Dakle, ukoliko želite da provedete romantično veče sa svojom boljom polovinom, naši romantični apartmani Beograd sigurno imaju ono što tražite. Neki od predloga su Apartmani Intimo i Spa, sa lokacijom na Vračaru, koji poseduju sve što je potrebno za jedno opuštajuće romantično veče u dvoje. Sauna i đakuzi su samo neke od stvari koje možete očekivati ukoliko odaberete neki od ta dva aprartmana. 

    Kada se odlučite za smeštaj, sledeće na redu je mesto za izlazak.

    Bella Vista

    Ovaj restoran je idealan za vas, ukoliko preferirate fine restorane sa prijatnim ambijentom. Nalazi se na adresi Karađorđeva 2-4, Beograd, lokacija Stari grad. Na meniju se pored jela iz nacionalne i svetske kuhinje nalaze i izvrsni riblji specijaliteti. Restoran je na keju, tik ispod Kalemegdanske tvrđave i sa svojim predivnim pogledom na ušče predstavlja savršen ambijent za romantične večere. Otvoren je svakog dana u periodu od 9h do 1h. Takođe poseduje baštu i parking.

    Mali kalemegdan

    Ovaj restoran se takođe nalazi u Starom gradu, na samoj Kalemegdanskoj tvrđavi. Ovaj restoran domaće kuhinje je okružen prelepom prirodom Kalemegdanskog parka i zaista odiše jednom opuštajućom atmosferom. Pored domaće kuhinje u ponudi je i internacionalna kao i riblja kuhinja. Idealan restoran za sve vrste proslava, kao i za ručkove ili večere u dvoje. Radno vreme restorana je svakog dana u periodu od 8h do 24h. Jedino što ovaj restoran ne poseduje je parking mesto. Zato svoj auto možete ostaviti na nekom od obližnjih parking mesta i laganom šetnjom kroz prelepi park stići do restorana. 

    Aleksandar club - SKI STAZA

    Nalazi se na Košutnjaku, odnosno na vidikovcu koji se nalazi u ovom parku u ulici Kneza Višeslava broj 17. Ovo je mesto sa najlepšim pogledom na Beograd i ne sumnjamo da će vas ostaviti bez daha. Restoran je prelepog enterijera, urađen u drvetu na dva nivoa. Zimi je odlično mesto za skijanje sa brda koje se nalazi ispod restorana. Svakako idealno mesto za ručak ili piće sa dragim osobama. Pravi izbor ako nekoga želite da fascinirate pogledom i atmosferom koja ovde vlada. Apartmani Beograd provereno znaju da se taj doživljaj ne može verodostojno opisati rečima i zbog toga smo ovo najlepše ostavili za sam kraj.

    Mi smo se potrudili da vas posavetujemo ukoliko niste imali ideje kako da provedete ovaj dan zaljubljenih, a na vama je da odaberete najbolju opciju. Što se smeštaja tiče, naši apartmani su vam uvek na raspolaganju, a tu je i naše ljubazno osoblje koje je spremno da odgovori na sva vaša pitanja i nedoumice. 

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.