Dan zaljubljenih i koncert Masima Savić u Beogradu

Blog / Noćni život

Dan zaljubljenih, Valentinov dan ili sveti Trifun, (kako god vam volja) je dan kada je ljubav u prvom planu. Iako datum ne treba da nam određuje i diktira kako ćemo se ponašati, makar za 14. februar smo sigurni da će oko nas biti samo pozitivne energije. Ljubav koju dobijamo od voljene osobe, tog dana može samo da se obeleži kao dan kada smo još više posvećeni njoj i kada je uzajamno deljenje osećanja pojačano. Mi Vam preporučujemo da svakog dana ili makar češće nego inače budete kreativni u pokazivanju emocija i toga da Vam je stalo do voljene osobe. Bez onoga da se u vezi bilo šta podrazumeva i da pustite da u tom podrazumevanju Vaša veza uđe u kolotečinu, uvodite neke inovacije u svoj ljubavni život. Ako baš želite da iznenadite svog partnera, učinite to na originalan način, priredite nešto potpuno neočekivano. Dakle, momci i devojke, ne čekajte rođendan i praznike kako biste svom partneru pružili pažnju, radite to svakoga dana, jer sve što se radi iz ljubavi nije teško. Ukoliko ne živite u Beogradu, zašto ne biste obradovali dragog/dragu time što biste došli u Beograd? Na raspolaganju su vam najrazličitiji lux apartmani koje možete rezervisati u našoj agenciji.

Pošto je ljubav oduvek bila pokretač svega, ona ne mora uvek i izričito da se usmerava samo ka osobi sa kojom smo u vezi. Ljubav prema muzici, sportu, plesu, radu koji nas ispunjava, ljubav prema prijateljima i porodici, sve je to dovoljno da i oni koji su solo slave Dan zaljubljenih. Tog dana možete pokazati svima da volite ono što vas čini srećnim i ispunjava, makar to bila samo knjiga, film, neka poznata ličnost (za koju iz šale govorite prijateljima da je Vaša simpatija), pesma, lep dan ili prosto život. Oko nas je toliko ljubavi, a neki je traže samo u određenim osobama. Budite zaljubljeni u sebe i svakodnevno radite na tome da poboljšate sebe u svakom smislu. Vidite? Upravo smo naveli toliko razloga da čak i ljudi koji nisu u vezi imaju povoda za slavlje.

Vama koji ste zaljubljeni ćemo savetovati da pravo vreme da obradujete dragu osobu nije samo dan zaljubljenih, ali definitivno jeste dobar povod. Ono što ide uz ljubav su naravno, uvek, slatkiši i muzika. Kada je muzika u pitanju, Dan zaljubljenih možete provesti na nekom romantičnom mestu, restoranu, kafiću prelepog ambijenta ili koncertu, ili preko naše agencije možete iznajmiti apartman sa đakuzijem i da provedete nezaboravno romantično veče.

Koncert Masima Savića je takođe jedna naša preporuka kako provesti veče zaljubljenih u Beogradu. Ako ste već isplanirali dan sa svojom lepšom polovinom, mi ćemo Vam isplanirati veče. O Masimu najviše govore njegove pesme i emocija koju doživite slušajući ih. On najavljuje poseban koncert tog dana, pun novosti i inovacija u odnosu na njegove dosadašnje nastupe pred beogradskom publikom. Obećava odličnu atmosferu gde će ljubav imati glavnu ulogu. Karte za ovaj koncert koji će se održati u Sava Centru možete nabaviti po cenama od 1.500, 1.700, 2.000, 2.300 i 2.700 dinara.

Lepo se provedite, i zapamtite da je svaki dan - dan ljubavi.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.