Coca-cola pop-up radnja u Beogradu

Blog / Ugostiteljstvo

Bliži se kraj ovog juna, mada prema poslednjim danima u mesecu više deluje kao da prelazimo iz oktobra u novembar. Nekako ne ide da Vam ponovo pišemo o bazenima ili Adi Ciganliji, kupanju i izležavanju na plaži. Verujemo da i Vi ove hladne letnje dane provodite na toplim i suvim mestima, jer ovogodišnji kalendar se malo zbunio, tako da jedan dan imamo leto, već drugi proleće, a treći jesen, mada ni zima nije daleko. Ostaje nam samo da verujemo prognozama koje obećavaju tople i tropske dane početkom jula, a do tada da iz udobnosti svog doma planiramo kako ćemo te dane provoditi, ukoliko ostajemo da letujemo u Srbiji.
Upravo početkom jula, kao pravo osveženje u Srbiju nam dolazi Coca Cola radnja sa svim zanimljivim stvarčicama koje su potpisane logom ovog već veoma popularnog brenda. Svoju turneju po Evropi Coca Cola zaokružuje i zadržavanjem u Beogradu u trajanju od sedam dana, tačnije, od drugog, do osmog jula. Svi posetioci će imati priliku da uživaju u bogatom programu koji nam je Coca Cola pop-up radnja pripremila. Svakog dana će biti održan drugačiji tematski program koji će obuhvatati sve od plesa, humanitarne akcije, pa do modne revije i koncerata. Svi ljubitelji i pravi fanovi ovog pića moći će da kupe neke od Coca Cola odevnih predmeta, nakita i drugih detalja sa znakom ovog brenda. Coca Cola karavan je do sada već obišao gradove kao što su Budimpešta, Beč, Varšava, Sofija, a drugog jula će se zaustaviti u Beogradu, na čuvenom Trgu Republike. Budite među prvima koji će imati priliku da nabave Coca Cola kačkete, dukseve, majice, kofere, čak i lakove za nokte. Mnogi posetioci Beograda koji iznajmljuju apartmane preko naše agencije su izrazili želju da posete ovu manifestaciju, tako da ukoliko se zateknete u Beogradu u tom periodu, pobrinite se da posetite Coca Colinu radnju. Ukoliko iznajmite apartman u Beogradu u strogom centru, moći ćete bukvalno laganom šetnjom da stignete do karavana.

Radnja će biti otvorena svakog dana u terminu od 12. do 22 časa. Na dan otvaranja, odnosno drugog jula, sa početkom u večernjim časovima, imaćete priliku da prisustvujete modnoj reviji čiji će glavni kreator biti Darko Kostić, koji će manekenke i manekene stilizovati isključivo u Coca Cola modele, sa pravim performansima.
Treći jul će biti rezervisan za sve one koji žele da se druže sa profesionalnim Maybelline New York šminkerima koji će davati besplatne savete u vezi sa šminkanjem i uklapanjem Coca Cola odeće, nakita i modnih detalja sa određenim načinom šminkanja. Ovo će se odvijati u večernjim časovima, tačnije sa početkom od 20 časova.
Četvrtog jula održaće se pravi mini-koncert, gde će nastupiti finalisti X Faktora koji već imaju svoju publiku i kod nas i u regionalnim zemljama. Od dvadeset časova svi posetioci će imati priliku da se druže sa svojim miljenicima i da uživaju u spektaklu koji su im oni pripremili.
Peti jul je rezervisan za sve koji žele da učestvuju u humanitarnoj akciji Coca Cole. Poznati maneken Vladimir Vuksanović i popularna pevačica Ana Štajdohar nadmetaće se u tome ko će prodati više Coca Cola stvari, a sav novac će otići u humanitarne svrhe. Ova akcija takođe počinje od dvadeset časova.
Šesti jul je za sve one koji vole da se ljube i imaju želju da učestvuju u manifestaciji međunarodnog Dana poljubaca. Povedite svog partnera i obeležite ovaj dan poljupcima, a možda se baš Vi nađete na ekranu Coca Cola radnje.  
Sedmi jul je dan plesa u Coca Cola pop-up radnji. Za sve one koji vole i umeju da plešu, ali i one koji se plesom ne bave profesionalno, ali se pokrenu uz dobar ritam, dođite od dvadeset časova i učestvujte u interaktivnoj plesnoj igri JUST DANCE.
Poslednji dan, odnosno osmi jul, namenjen je za hip-hop žurku, koja će okupiti grupu umetnika, čije ime nosi naziv Hip Hop Life. Možete da očekujete samo najbolje, prisustvovaćete pravom muzičkom performansu. Veče će upotpuniti nastup grupe Đans, a uživaćete i u posmatranju pravih umetnika dok crtaju ulične grafite, takođe Vas očekuje i pravi plesni performans. Svakako prikladna žurka za završnicu sedmodnevne turneje ove radnje u Beogradu.

Verujemo da među našim čitaocima ima dosta ljubitelja Coca Cole, a čak iako ne pijete ovo piće, program koji su nam pripremili je zaista raznovrstan i ne sumnjamo da će jedan od ovih sedam dana sigurno privući Vašu pažnju, a za dobar smeštaj tu su jeftini apartmani u Beogradu.

Dođite, naučite nešto novo o šminkanju, ljubite se, pevajte, igrajte i provedite se najbolje što znate. Coca Cola širi radost, osetite je i podelite sa drugima.  

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.