Chippendales ponovo (s)kidaju u Beogradu

Blog / Noćni život

Nakon nešto više od godinu dana, stiže nam ova hit senzacija sačinjena od nekoliko momaka koji će ponovo da (s)kidaju u Beogradu. Ono što možete očekivati 21. marta ove godine s početkom od 20 časova u Dvorani Doma Sindikata je definitivno vrela noć koja će Vas bez sumnje zagrejati u ovim hladnim danima. Činjenica je da ovi momci nikada i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a naše drage dame uvek pozdravljaju gromoglasnim aplauzom i širokim osmesima njihove nastupe. Sastav momaka se menja i prilagođava publici, ali njihov cilj je ono što se ne menja, da publika uživa do samog kraja u neverovatnim tačkama muškog striptiza.

Film "Magic Mike" je rađen po uzoru na ovu mušku trupu koja je spojila ples sa potpuno drugačijim načinom striptiznih tački. Veliki broj zgodnih, nabildovanih momaka, savršeno izvajanih tela, biće tu samo za ženske oči i po kojeg ljubomornog muškarca koji ne sme svoju lepšu polovinu da prepusti samu ovom užitku. Znamo da mnoge devojke i žene planiraju dolazak u Beograd isključivo da uživaju u ovom svetskom spektaklu, pa ukoliko žele da nastave da sanjaju o nastupu u udobnom krevetu, naša preporuka su beogradski apartmani u centru, kako se ne biste vukli po prevozu ili bacali pare na taksi, i pokvarili nezaboravan šou nagih muških tela. 

Za Chippendales kažu da su najzgodniji momci u šou biznisu, a mi ćemo verovati na reč, posebno jer su poznati po tome da su sa sebe do sada po(s)kidali više od 1.2 miliona majica. Za potrebe njihovih plesnih tački je potrošeno i 56.000 leptir mašni, a i šta će im previše garderobe, njihov nastup se svodi na plesne pokrete pri kojima se svaki mišić na telu odlično vidi. Njihov početak datira još iz 1979. godine sa centrom dešavanja u Los Anđelesu. Kombinacija njihovog nastupa sačinjena od plesa, pevanja i striptiza pravi fenomenalnu atmosferu u svakom mestu u kom nastupaju, a do sada su nastupali ispred 100 miliona žena u preko 100 država sveta, za svojih 35 godina postojanja. Za to vreme prešli su skoro 11 miliona kilometara, a njihovim turnejama nikad kraja. 

Odlične reakcije ženske publike na grupu muških stripera, stvorile su ono što su Chippendales danas. Ova grupa stripera ima svoje stalne nastupe u Las Vegasu, a svetske zvezde su im česti gosti. Ono što je dobro, daleko se čuje, a njihova priča je bila i više nego eksplozivna širom sveta. Striptiz je danas prihvaćen kao oblik zabave, ali i sporta, zahteva redovne i naporne treninge, kao i regulisanu zdravu ishranu. U ove nastupe se ulaže mnogo više truda nego što možete zamisliti i oni su definitivno svetski fenomen.

Kao i uvek, karte za njihov nastup možete nabaviti na prodajnoj mreži Eventima, ali i online putem njihovog sajta. Svi oni koji sebi obezbede VIP ulaznice imaće priliku da sede do same bine i iz prvih redova uživaju u pogledu i čitavom spektaklu, a takođe ih očekuje i druženje sa plesačima uz čašu šampanjca. Cene karata za ovo (s)kidanje u Beogradu kreću se od 2250 do 4500 dinara, dok je cena VIP ulaznica 5490 dinara. Kupite ih što pre, jer će se rasprodati brzinom svetlosti, a isto savetujemo i ako želite da uhvatite najjeftiniji smeštaj u Beogradu, jer su mnogi apartmani zauzeti i u periodima kada se ne održavaju veći događaji.

Nadamo se da ćete i ove godine uživati kao što ste i do sada, jer se svakim njihovim gostovanjem u Beogradu povećava broj zainteresovanih gledalaca, odnosno gledateljki. Drage dame, dugujete sebi jedno veče opuštanja i uživanja, dođite i zabavite se! 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.