share with friends

Nakon nešto više od godinu dana, stiže nam ova hit senzacija sačinjena od nekoliko momaka koji će ponovo da (s)kidaju u Beogradu. Neki od Vas znaju, ali ćemo ponoviti za one koji ne znaju o čemu se ovde tačno radi. Činjenica je da ovi momci nikada i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a naše drage dame uvek pozdravljaju gromoglasnim aplauzom ovakve nastupe. Sastav momaka se menja i prilagođava publici, ali njihov cilj je ono što se ne menja, da publika uživa do samog kraja u neverovatnim tačkama muškog striptiza. Film "Magic Mike" je rađen po uzoru na ovu mušku trupu koja je spojila ples sa potpuno drugačijim načinom striptiznih tački.

Ono što Vas očekuje 21. marta ove godine, s početkom od 20 časova u Dvorani Doma Sindikata je ubedljivo vrela noć koja će Vas bez sumnje zagrejati u ovim hladnim danima.

Veliki broj zgodnih, nabildovanih momaka, savršeno izvajanih tela, biće tu samo za ženske oči i po kojeg ljubomornog muškarca koji ne sme svoju lepšu polovinu da prepusti samu ovom užitku. Za njih kažu da su najzgodniji momci u šou biznisu, a mi ćemo verovati na reč, posebno jer su poznati po tome da su sa sebe do sada po(s)kidali više od 1.2 miliona majica. Za potrebe njihovih plesnih tački je potrošeno i 56.000 leptir mašni, a i šta će im previše garderobe, njihov nastup se svodi na plesne pokrete pri kojima se svaki mišić na telu odlično vidi. Kombinacija njihovog nastupa sačinjena od plesa, pevanja i striptiza pravi fenomenalnu atmosferu u svakom mestu u kom nastupaju, a do sada su nastupali ispred 100 miliona žena u preko 100 država sveta, za svojih 35 godina postojanja. Za to vreme prešli su skoro 11 miliona kilometara, a njihovim turnejama nikad kraja. Njihov početak datira još iz 1979. godine sa centrom dešavanja u Los Anđelesu. Odlične reakcije ženske publike na grupu muških stripera, stvorile su ono što su Chippendales danas. Ova grupa stripera ima svoje stalne nastupe u Las Vegasu, a svetske zvezde su im česti gosti na nastupima. Ono što je dobro, daleko se čuje, a njihova priča je bila i više nego eksplozivna širom sveta. Striptiz je danas prihvaćen kao oblik zabave, ali i sporta, zahteva velike treninge, ishranu i održavanje tela zdravim. U ove nastupe se ulaže mnogo više truda nego što možete zamisliti i oni su definitivno svetski fenomen.

Kao i uvek, karte za njihov nastup možete nabaviti na prodajnoj mreži eventima, ali i online putem njihovog sajta. Svi oni koji sebi obezbede VIP ulaznice imaće priliku da sede do same bine i iz prvih redova uživaju u pogledu i čitavom nastupu, a takođe ih očekuje i druženje sa plesačima uz čašu šampanjca.
Cene karata za ovo (s)kidanje u Beogradu možete nabaviti od 2250 do 4500 dinara, dok je cena VIP ulaznica 5490 dinara.

Nadamo se da ćete i ove godine uživati kao što ste i do sada, jer se svakim njihovim gostovanjem u Beogradu povećava broj zainteresovanih gledalaca, odnosno gledateljki. Drage dame, dugujete sebi jedno veče opuštanja i uživanja, dođite i zabavite se!