Belgrade Calling; John Newman i Simply Red u Beogradu

Blog / Noćni život

Belgrade Calling se već tradicionalno održava svake godine u Beogradu na Tašmajdanskom stadionu. Ovo je festival koji u Beograd dovodi najveće i najpopularnije zvezde iz sveta muzike. Do sada su na Belgrade Calling festivalu imale priliku da nastupaju zvezde kao što su Ozzy Osbourne, Billy Idol, Jessie J, Iron Maiden, Green Day, Slash, Example i mnogi drugi. Prava prilika za mnoge fanove da u svom gradu čuju neka od najvećih imena rock, pop i ostalih velikih imena svetske muzičke scene. Samo neka od imena koja smo naveli su do sada nastupala na ovom muzičkom festivalu, a iz godine u godinu imena koja nastupaju u Beogradu sve više oduševljavaju. Kao i sa ostalim festivalima u našoj zemlji i našem gradu, tako i ovaj okuplja sve fanove dobre muzike iz celog regiona. Očekuje se velika posećenost festivalu, posebno jer se i ovoga puta radi o najvećim muzičkim imenima i pravim umetnicima svog posla. Na renoviranom Tašmajdanskom stadionu će se održati ovogodišnji Belgrade Calling festival i to 22. i 23. juna. Ovo je jedan od najlepših i najakustičnijih prostora u gradu na kom će biti organizovan i poseban program za fanove.

Čast da otvori Belgrade Calling festival, imaće John Newman, 22. juna od 19 časova. John Newman je Engleska zvezda soul muzike i svakako jedan od najtraženijih pevača u današnje vreme. On će prvog dana festivala nastupiti kao headliner na Tašmajdanskom stadionu. Biografija ovog umetnika nije puna lepih stvari jer je njegov put ka uspehu bio veoma dug i nimalo lak. Rastao je u siromašnom okrugu jednog grada u Engleskoj i tokom odrastanja slušao zvuke Motowna i Staxa. Sa četrnaest godina je naučio da svira gitaru, kao i da snima i producira muziku. Tokom dana je učio i završavao školske obaveze, a noću stvarao najlepše melodije i pesme. Nakon što se preselio u London osnovao je svoj bend. Tokom svog rada u jednom baru, John Newman se sprijateljio sa članom poznate grupe Rudimental i kasnije je za njih otpevao numeru "Feel the love", koja je proslavila bend. Jedan od velikih hitova ovog pevača je svakako numera "Love me again" sa kojom je osvojio prvo mesto britanske liste, ali i prva mesta na mnogim svetskim listama, a zahvaljujući tome se probio i na američko tržište. Sarađivao je sa svetskim producentom Calvinom Harrisom i njihova pesma "Blame" ima preko milijardu pregleda na YouTube mreži. John Newman u Beogradu premijerno predstavlja svoj novi album "Revolve", koji je prodat u platinastom tiražu. Ulaznice za njegov nastup se kreću po sledećim kategorijama:

Parter - 1.990,00 dinara
Tribine – 2.500,00 dinara
Fan Pit – 3.000,00 dinara

Druge večeri festivala, nastupiće poznata grupa koja nam dolazi iz Britanije, a reč je o bendu Simply Red. Bave se izvođenjem pop i soul muzike, a u dosadašnjoj karijeri su prodali preko 55 miliona albuma, od 1980. godine, kada se oformila grupa. Ovaj bend slavi trideset godina svoje karijere i tom prilikom na svojoj turneji promovišu najnoviji album koji se zove "Big love". Turneja benda je doživela ogroman uspeh i karte za njihove nastupe se prodaju velikom brzinom. Simply Red je headliner druge večeri Belgrade Calling festivala i njihov koncert će trajati 120 minuta. Tokom ova dva sata njihovog nastupa, imaćete priliku da uživate u njihovim najvećim hitovima. Na nastupu će imati specijalne goste, a reč je o Natali Dizdar i JINX-i, koji će praviti odličnu atmosferu. Neke od pesama ovog čuvenog benda koje ćete čuti uživo 23. juna s početkom od 19 časova su: "Stars", "The right thing", "If zou donćt know me by now", "It's only love" i mnoge druge. Bend sa bogatom muzičkom karijerom i dugačkom istorijom ima veliki broj fanova u našoj zemlji i zemljama regiona. Ne sumnja se da će posećenost njihovog nastupa biti velika, zato obezbedite svoju ulaznicu na vreme. Cene karata za Simply Red su sledeće:

Parter - 2.990,00 rsd
Tribine - 3.990,00 rsd
Fan Pit - 3.990,00 rsd (s tim što je u prodaji samo 500 ulaznica)

Na vreme se pripremite za Festival i rezervišite svoj stan na dan po izboru, i po sjajnoj ceni naravno.

Beograd Vas zove, dođite da se dobro provedete!

 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.