Belgrade beer fest 2015 (Beogradski festival piva)

Blog / Noćni život

Svake godine, Beograd ugosti na hiljade turista. Svojim raznovrsnim ponudama je uvek na visokoj poziciji gradova koje treba posetiti. Srbija je generalno zemlja koja drži do tradiciije, pa se stoga svaki festival započet u ovoj zemlji održava svake godine i sve više napreduje. A kada se radi o festivalima, Srbija ih ima dosta i svi su nadaleko poznati. Oni od popularnijih i posećenijih su svakako Exit, koji se oržava u Novom Sadu, Love Fest koji se održava u Vrnjačkoj Banji, Guča, koji se održava u istoimenom gradu i Beer Fest koji se već dugi niz godina održava u Beogradu. Svi ovi festivali u našu zemlju dovode veliki broj turista i prave dobru reklamu za naše domaćine. Uz pomoć njih, Srbija je na dobrom glasu i u svet šalje pozitivniju sliku o sebi. Upravo ovi festivali govore o tome da nije samo Beograd glavni kada se radi o dovođenju stranih posetilaca, ali i investitora kod nas. Sa sve glavnim gradom, Srbija je jedno prelepo mesto koje zaista vredi posetiti, a pošto muzika spaja ljude, onda su muzički festivali nešto što zaista na pravi način spaja ljude iz svih krajeva sveta. Mnogi posetioci koji traže jeftino prenoćište u Beogradu se obraćaju našoj agenciji tokom perioda trajanja Beer Fest-a, u nadi da će u neposrednoj blizini festivala pronaći smeštaj koji će im omogućiti da brzo stignu do svog omiljenog mesta u gradu. 

Kada je Beer Fest u pitanju, on je svoje mesto na svetskoj listi posećenosti zauzeo pravim kvalitetom i velikim trudom. Svaki od ovih festivala je tako raspoređen da se njihovi termini ne poklapaju, pa ukoliko Vam finansije i vreme to dozvoljavaju možete posetiti svaki od njih. Beer Fest se tradicionalno održava u avgustu, kada je najbolje doba godine da se osvežite najraznovsnijim ponudama hladnih piva. 

Ovogodišnji Beer Fest će otvoriti nastup poznate muzičke rok grupe - Riblja Čorba. Trinaesti po redu, Beer Fest je i ove godine lociran na Ušću. Održaće se od 19. do 23. avgusta, a kao i prethodnih godina, ulaz će i ove, za svih pet dana biti besplatan. Očekuje se da će broj posetilaca i ove godine premašiti cifru od pola miliona, a Beograd je potpuno spreman da ugosti veliki broj ljudi i obezbedi maksimalnu bezbednost za sve njih. Ovaj festival je osnovan 2003. godine i sve do danas, koliko se Beer Fest održavao, Beograd je za to vreme ugostio preko šest miliona posetilaca iz celog sveta. Svi oni su imali priliku da uživaju u preko dvesta inostranih i domaćih piva i uživaju u izvođenju muzike preko 500 domaćih i stranih bendova. Festival je dobio mnogobrojna priznanja, kao i preporuke mnogih svetskih štampanih medija kao nešto što se obavezno mora posetiti. Festival je takođe poneo nagradu za markentiški događaj godine. Što se tiče muzičkog dela, ove godine će nastupiti najbolji rok bendovi i grupe koje se bave modernijim pravcima alternativne muzike. Takođe će nastupiti i dva svetski poznata Di-džeja za ljubitelje house muzike. Ono po čemu je ovaj festival takođe poznat, a da to nije pivo, je veliki vašar koji privlači sve uzraste da osete adrenalin na nekim od sprava za vožnju. Ringišpili, balerine, kamikaze i još mnogo toga su ono što izaziva veliku pažnju za najhrabrije i one koji žele da razbiju strahove. Naša preporuka je da na ove sprave nikako ne sedate pod dejstvom alkohola, zarad Vaše a i bezbednosti drugih učesnika.

Kada rezimiramo, ono što Vas i ove godine očekuje na Beer Festu su zabava, neograničene količine piva, odlična muzika i puno pozitivne energije.

Pozivamo Vas da budete deo tradicije i učestvujete u dobrom marketingu naše zemlje. Posetite trinaesti po redu Beer Fest, da razbijemo maler ovog broja tako što ćemo pokazati da će nas ove godine biti još više nego prethodne i da će taj broj sve više rasti.
Kada je smeštaj u pitanju, Apartmani Beograd Vam obezbeđuju najpovoljnija i kvalitetna prenoćišta, požurite sa rezervacijama dok se ne popune kapaciteti - Apartmani na dan Novi Beograd čekaju na vas. Dođite da se svi zajedno provedemo onako po čemu smo poznati, ludoj i ogromnoj energiji koja dopire i van granica Balkana. Živeli! 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.