Beer garden vas zagreva za Beer fest

Blog / Upoznajte Beograd

Kao i svakog leta do sada, Beer Garden Vam na Adi pruža zaklon od vreline dana i nudi osvežavajuć izbor najboljih piva. Ova pivska bašta je smeštena na mestu gde ćete se opuštati u prirodnom hladu, uz muziku i osvežavajuće napitke. Bašta Beer Garden parka će biti otvorena svakog dana od 17 časova pa sve do ponoći. U bogatoj ponudi piva se nalazi više od 100 vrsta, među kojima su i domaća zanatska piva koja možete pronaći samo u specijalizovanim pabovima. Predstavljena su i piva malih pivnica u Srbiji, popularnog "craft" pokreta. Kako bi zagrevanje bilo potpuno, zadužen je muzički program koji će praviti festivalsku atmosferu i na pravi način Vas pripremiti za jedan od najvećih festivala u Srbiji - Beer Fest. Svim danima osim ponedeljka, slušaćete neke od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora.

Muzički program koji Vas očekuje u bašti Beer Garden-a je podeljen u dva segmenta. Za sve ljubitelje bluza, rokenrola, ali i domaćih i stranih hitova tu su bendovi predvođeni nekim od najboljih bluz gitarista i virtuoza akustične muzike, Vojislavom Đukićem Kokijem, Dejanom Vozlićem i Nenadom Zlatanovićem. U ovoj muzici ćete uživati u periodu od 18h do 20h u okviru programa "Gardensi". Za provod u večernjim satima, tačnije od 21:30h do 23:30h će se pobrinuti popularni klupski i cover bendovi kao što su King Size, Plutonia, Witch 1, Prorok, Supermensi, Evillution, Pot i Dram, koji će za Vas svirati samo aktuelne i evergrin hitove domaće i strane pop rock muzike. Atmosfera koja će Vas na pravi način pripremiti za ono što tek sledi i što Vas očekuje na Beer Fest-u.

Do sada je Beer Garden posetilo preko sto hiljada ljudi koji su veoma zadovoljni čitavom organizacijom i konceptom samog prostora i ideje. Ako uz sve ovo dodate najbolja piva iz zemlje i inostranstva onda je sve jasno. Uz to, Beer Garden je i kids, pet i bike friendly tako da u potpunosti možete biti opušteni i prepustiti se uživanju i neposrednosti. ovo je bašta dobre zabave, odličnog druženja i užitka svih Vaših čula. Kada želite da se sklonite od gradske vreline i dođete na prijatno mesto za druženje sa svojim prijateljima, Beer Garden je prava stvar. Ovo je već postala kultna manifestacija koja se nalazi na mapi letnjeg provoda u Beogradu. Pored naših sugrađana, tu je i veliki broj stranih turista kojima se ovo mesto dopada i često mu se vraćaju, a ujedno saznaju nešto više i o Beer Festu, kao i domaćim pivima.

Dođite na Adu, osvežite se na popularnom gradskom kupalištu, a potom svratite na hladno i osvežavajuće pivo za Vaše grlo u čuvenom Beer Garden parku.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.