Beer garden

Blog / Ugostiteljstvo

  • Sadržaj
  • Beer Garden je nešto novo u Beogradu i služi da privuče što veći broj turista i na najbolji način promoviše Beer Fest koji se svake godine održava na Ušću. Ovo mesto privlači veliki broj ljudi, ne samo pivopija, već i onih koji žele da se dobro zabave.

    Beer garden 2020.

    Ada Ciganlija, pored toga što je najpopularnije kupalište u Beogradu, a i šire, može da se pohvali i mnogim drugim kulturno-umetničkim događajima. Ako se umorite od plivanja, šetanja ili odbojke na pesku, onda je pravo vreme za pauzu, a najbolja pauza se pravi uz hladno pivo. Ako vas interesuju cene stanova u Beogradu u kojima možete odsesti za vreme Beer Gardena, pogledajte naš sajt, sigurno ćete naći stan za sebe. 

    Ova manifestacija je započela desetog jula i već mesec dana je jedno od najposećenijih mesta u Beogradu. Svi oni koji do sada nisu imali prilike da posete ovo mesto imaju još nekoliko dana da to učine. Idealna prilika za sve ljubitelje piva da isprobaju što veći broj ukusa, jer će na ovom mestu imati tu mogućnost da degustiraju oko 150 različitih vrsta piva, kako domaćih, tako i stranih. Još jedna od zanimljivosti je ta da se ovde redovno organizuju žurke gde uglavnom nastupaju bendovi, grupe, ali i didžejevi koji atmosferu čine dodatno uzbudljivijom.

    Upravo je Ada Ciganlija i odabrana kao pravo mesto za promovisanje Beer Fest-a, jer je u jeku sezone, u periodu kada Adom prođe veliki broj stranih i domaćih turista. Veliki izbor različitih pivskih stilova sa kombinacijom Engleskih Ale piva, Nemačkih Hefewaizen, Belgijskih Blonde i klasičnih lagera. Posebna draž ovog pivskog događaja biće i prisustvo velikog broja predstavnika popularnog "craft" pokreta. Definicija crafta je različitost ukusa, aroma, boja i tekstura u kombinaciji sa domaćim pivskim brendovima i industrijskim pivima, koja su vrhunska i dolaze iz četrdeset zemalja širom sveta. Ovde je postavljen najveći šank u regionu i ima mest za svakog ko voli da bude za istim.  

    Beer Garden Koncerti

    Koncerti koji se ovde održavaju svako veče su potpuno besplatni, a svi znamo da svirka i pivo jako dobro idu zajedno. Izbor izvođača je raznolik i ne sumnjamo da će svako naći nešto što mu odgovara. Na kraju krajeva, najbitnija je zabava i druženje, a ovde su svi druželjubivi. Tokom dana neka Vam Beer Garden bude bekstvo od letnje vreve i gradske gužve, a uveče mesto gde će se svako od  vas opustiti na način koji zaslužuje.

    Ono što je takođe važno je to da su cene piva veoma pristupačne i da svako može sebi da priušti probu nekog od ekskluzivnih vrsta piva čija je cena inače daleko skuplja u slobodnoj prodaji, a neka od njih se čak ni ne mogu nabaviti u našoj zemlji. Ne sumnjamo da će ovo biti mesto gde će se sve pivopije ujediniti i možda već planirati zajednički odlazak na Beer Fest koji je sve bliži. Muzika koja se ovde izvodi je pretežno rok, stoga su i bendovi koji sviraju dobro poznati rokerskoj publici. 

    Nemojte propustiti naredni period, jer kao što već rekosmo, Beer Garden toči svoja piva do dvanaestog avgusta, vremena ima malo, ali dovoljno da posetite ovo mesto. Apartmani Beograd će svakako otići da isprobaju po koje pivo i preporuče vam najbolje za Beer fest koji samo što nije. Za vreme ovih festivala, naši privatni apartmani u Beogradu će vam pružiti sve potrebno da se dobro opustite nakon noći đuskanja i ispijanja piva. 

    Beer garden program

    Beer garden radno vreme

    Beer garden cenovnik

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.