Beauty Lounge Clinic - kada želite najbolje za svoje lice i telo

Blog / BG Biznis

Niste zadovoljni izgledom svoje kože lica i tela? Možda jedna od deset osoba danas može iskreno reći da je kompletno zadovoljna svojim izgledom. Dobro ne skroz jer ne postoji osoba koja ne bi želela neku promenu na sebi, to je činjenica, samo se ne bi svako podvrgavao različitim zahvatima. Međutim, sa pojavom nehiruških intervencija koje zaista imaju efekta, svi oni koji ne bi voleli neke ozbiljnije radove na sebi koji podrazumevaju skalpel, često se opredeljuju za anti-aging i beauty klinike, centre i salone. Jedini problem je što ne možete uvek biti sigurni da li se prepuštate stručnim ljudima koji svoj posao obavljaju savesno.

Ukoliko razmišljate kome biste mogli da poverite svoju kožu lica i tela da je preporodi i učini zdravijom i mlađom, mi smo tu da vam damo preporuke za najveće profesionalce koji vrlo brinu o svojim pacijentima i tome šta je za njih najbolje. Zato je naš topao savet Beauty Lounge Clinic, ako želite bezopasnu i bezbolnu intervenciju na bilo kom delu tela. Klinika se nalazi na samoj obali Dunava, uz Zemunski kej u ulici Maršala Tolbuhina 2/55 (nekada Goce Delčeva).

 

 

Dr Tamara Vasić-Bundalo je vrlo stručna u oblasti anti-aginga i lepote, i neprestano prati vodeće svetske trendove kako bi stalno bila u toku sa najnovijim tretmanima i najkvalitetnijom opremom i materijalima. Na osnovu svog višegodišnjeg iskustva i silnih sertifikata za sve zahvate koje radi u svojoj klinici, uvek će vas posavetovati i preporučiti vam tretmane na osnovu onoga što želite da postignete. Dakle, na besplatnoj konsultaciji možete saznati koji tretman je za vas najbolji, s obzirom na vaše godine, strukturu lica i tela, i ono što želite na sebi da korigujete, poboljšate ili ulepšate.

Sigurno se pitate šta je sve moguće uraditi u ordinaciji dr Tamare? Pa gotovo sve što spada u nehiruršku estetiku, i što će vas podmladiti od glave do pete. Bilo da su u pitanju bore, strije, akne, višak masnih naslaga, iritantne dlačice na telu, itd. sve to možete rešiti na jednom mestu - u ordinaciji Beauty Lounge Clinic. Evo šta konkretno nudi klinika:

  • Hijaluronski fileri (to već znate da je punjenje usana, jagodica, itd.)
  • Botox mimičnih bora (popunjavanje bora, i to vam je poznato)
  • Botox protiv znojenja (ako niste znali, kod prekomernog znojenja pazuha pomažu inekcije botoksa)
  • 3D mezoniti (zatezanje kože i lifting tkiva)
  • PRP (tretman sopstvenom krvnom plazmom)
  • Laserska epilacija (trajno uklanjanje dlačica i san svake žene)
  • Mezoterapija (revitalizacija lica, celog tela i kose)
  • Lipoliza (nehirurška liposukcija, otklanjanje lokalizovanih masnih naslaga)
  • Dermaroler (podstiče samoizlečenje kože, podstiče rad kolagena i kao rezultat dobijate glatkiju i zategnutiju kožu, umanjene strije, bore, ožiljke, akne, itd.)
  • Hemijski piling (idealan za uklanjanje fleka, proširenih pora, akni, itd.)

 

Sve ove tretmane možete uraditi po izuzetno pristojnim cenama, znajući da je vaša koža u najboljim rukama. Ukoliko želite da budete u potpunosti zadovoljni svojim licem i telom, treba da se obratite dr Tamari Vasić-Bundalo u ordinaciji Beauty Lounge Clinic, koja će vam omogućiti da postignete savršenstvo.

 
15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.