Apartmani sa parkingom

Blog / Apartmani

U Beogradu je oduvek najveći problem bio pronaći slobodno parking mesto, naročito u centru grada. Ovo je zapravo jedan od glavnih problema u mnogim gradovima, ali kada je reč o Beogradu, može nastati pravi zastoj na ulicama u pronalaženju mesta za parkiranje.

S obzirom na pooštrene kazne za sve prekršaje, vlasnici svojih automobila dobro proveravaju da li su određena mesta u gradu predviđena za parkiranje, čak i ako je to samo na pet minuta. Upravo tih pet minuta nekada mogu biti dovoljni da pauk odnese Vaše vozilo, a to je definitivno jedna od najneprijatnijih situacija koja Vam se može dogoditi kada je reč o nepropisnom parkiranju. Procedura preuzimanja vozila i kazna za povraćaj je su pakao.

Zbog svega ovoga, morate biti veoma oprezni, jer je nekada iznos novčane kazne toliko visok, da ćete sledeći put dobro razmisliti gde i kako ostavljate Vaše vozilo. Još jedan od dodatnih problema je taj što ne znate uvek određene delove grada, pa se često može desiti da zalutate u potrazi za parking mestom. Navigacije su uglavnom pouzdane, ali nekada se može dogoditi da i one ne pokažu najbolji put do odredišta.

Naši gosti koji u Apartmane dolaze svojim vozilima često postavljaju pitanja u vezi parking mesta, kako oko samog apartmana, tako i za ostatak grada. Zbog toga smo se potrudili da svi apartmani u Beogradu sa parkingom koji naši gosti mogu koristiti besplatno ili uz novčanu nadoknadu. U zavisnosti od lokacije apartmana, veće javne garaže se najčešće nalaze u njihovoj blizini.

S obzirom na to da imamo veliki broj apartmana u užem i širem centru grada, uglavnom preporučujemo garažu koja se nalazi na Obilićevom Vencu. Vaše vozilo će tu biti potpuno bezbedno i pokriveno video nadzorom. Lokacija ovog parkinga je idealna jer sa njega odmah izlazite do Knez Mihailove ulice i Trga Republike. Ako napomenemo da se na Obilićevom Vencu nalaze mnogi naši apartmani, onda će Vam sve biti na dohvat ruke.

Neki od apartmana imaju i svoja privatna parking mesta čija je cena uključena u regularnu cenu apartmana. Pojedina parking mesta se ne doplaćuju tokom iznajmljivanja apartmana, sve u zavisnosti od toga koji apartman želite i na kojoj lokaciji se nalazi. Na našem sajtu jasno je postavljen znak kod svih apartmana uz koji na korišćenje dobijate parking ili garažno mesto. 

Za mnoge naše goste nekada bude lakše da do apartmana dođu svojim vozilom, a onda obilazak grada obavljaju korišćenjem gradskog prevoza. Jedan od najčešćih razloga je i izbegavanje traženja parking mesta. Upravo zbog toga su naši stanovi za izdavanje u centru Beograda tako brojni i se nalaze na lokacijama u blizini svih većih parking mesta i javnih garaža. Na Vama samo je da odaberete najbolje i rezervišete na vreme.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.