Apartmani Novi Beograd, naselje Belville

Blog / Apartmani

  • Sadržaj
  • Novi Beograd je prošle godine proslavio svoj osamdeseti rođendan, a za svojih osamdeset godina postao je jedna od najbrže razvijenih opština. Na Novom Beogradu se konstantno grade nova naselja, tržni centri, poslednjih godina postala je sedište velikog broja firmi. Mnoge konferencije se održavaju upravo na Novom Beogradu, pa naši klijenti često žele neki od apartmana koji su na toj teritoriji. Danas ćemo Vam predstaviti tri apartmana iz naše ponude Stan na dan Beograd Belvil , koje naravno uvek možete iznajmiti i na nešto duži period, ne isključivo kao prenoćište.

    APARTMAN ONIX

    Apartman se nalazi na adresi Jurija Gagarina, u naselju Belville. Stan je smešten na prvom spratu u zgradi sa liftom, a veličina apartmana je 45m2 i pogodan je za boravak do četiri osobe. Stan je u potpunosti opremljen svim neophodnim stvarima kao što su klima uređaj, centralno grejanje, WiFi, TV, a kupatilo i kuhinja poseduju sve isto što imate i u svom domu. Moderno je dizajniran i ima terasu. Od pratećih sadržaja koji se nalaze u apartmanu Onix, na raspolaganju su Vam još i mikrotalasna, ketler, pegla, fen, veš mašina i čista posteljina sa peškirima. U krugu zgrade se nalaze i prodavnice, kafići, restorani, a tu je i stanica gradskog prevoza koja se nalazi u blizini. Nedaleko od apartmana nalazi se Savski kej, kao i Beogradska Arena. Svim gostima apartmana je obezbeđen besplatan parking u okolini zgrade.

    APARTMAN ATINA

    Apartman Atina se nalazi na istoj adresi kao prethodni. Nalazi se na sedmom spratu stambene zgrade sa dva lifta, a kvadratura apartmana je 48m2. što ga čini idealnim za boravak najviše četiri osobe. U apartmanu se nalazi potpuno nov i moderno opremljen nameštaj, kuhinja i kupatilo su rađeni od granita i termo drveta, što daje dodatno na lepom enterijeru apartmana. Trpezarija, kao i potpuno opremljena kuhinja su Vam na raspolaganju, a kupatilo je veoma prostrano i sadrži tuš kabinu. Iz dnevne sobe se izlazi na terasu odakle se pruža prelep pogled na Arenu. Pored toga, i u ovom apartmanu možete koristiti klima uređaj, centralno grejanje, 2 TV-a, digitalnu kablovsku, WiFi - što se podrazumeva u svim apartmanima, ali i  mikrotalasnu, ketler, fen, peglu, veš mašinu, posteljinu i peškire. Gostima je u ovom apartmanu na raspolaganju besplatno garažno mesto.

    APARTMAN NEVENA BELVIL

    I poslednji apartman o kom Vam danas govorimo, a da se nalazi na ovoj lokaciji je apartman Nevena Belvil, takođe na adresi Jurija Gagarina. Ovaj stan na dan Belville je smešten na devetom spratu zgrade sa liftom. Veličine je 42 kvadratnih metara i takođe pogodan za boravak četiri osobe. Apartman je kompletno opremljen neophodnom tehnikom, uređajima, modernim nameštajem i ostalim stvarima koje će Vaš boravak činiti što prijatnijim. Poseduje terasu i ostale stvari koje smo već naglasili u prethodna dva, što je must have kako bi bio kategorisan kao aparmtan. Parking je takođe besplatan ispred zgrade.

    U krugu zgrada u kojima se ovi apartmani nalaze, dostupne su Vam i prodavnice, kafići, Dom zdravlja Jedro, kao i stanica gradskog prevoza koja se nalazi nedaleko od zgrade. Tu je, tržni centar Delta City, gde možete pronaći apsolutno sve što Vam je potrebno, a usput se i zabaviti ili ručati u nekom od restorana koji se tu nalaze. Nedaleko od apartmana je i Savski kej, gde se možete opustiti na nekom od splavova ili jednostavno uživati u prirodi i šetnji pored reke. Zbog svega navedenog, naselje Belville je veoma pogodno za boravak na nekoliko dana dok ste u Beogradu, pa se nadamo da ćete posetiti neki od ponuđenih apartmana i lično se uveriti u to.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.