share with friends

Novi Beograd je opština koja je potpuno postala nezavisna od grada kada je reč o mnogim stvarima. Većina stanovnika Novog Beograda kaže da most nije prešla baš dugo, od kako je na Novom Beogradu obezbeđeno sve što im je potrebno. Novi Beograd je prošle godine proslavio svoj osamdeseti rođendan, a za svojih osamdeset godina postao je jedna od najbrže razvijenih opština. Na Novom Beogradu se i dan danas dosta toga gradi, nova naselja, šoping centri, čak se i autobuska stanica premešta na ovu lokaciju. Mnoge konferencije se održavaju upravo na Novom Beogradu, pa naši klijenti često žele neki od apartmana koji su na toj teritoriji. Danas ćemo Vam predstaviti tri apartmana koja se nalaze u naselju Belville, na Novom Beogradu.

BELVILLE

Za početak samo nekoliko reči o samom naselju Belville, koje se nalazi odmah pored tržnog centra Delta City. Ovaj kompleks je smešten u samom srcu Novog Beograda i predstavlja potpuno drugačiji koncept stambenog naselja. Mnogi za Novi Beograd kažu da je grad u gradu, a Belville je takođe mali grad usred Novog Beograda. Pored odlične lokacije na kojoj se naselje nalazi, njegova prednost je i u vrhunskoj funkcionalnosti i nesvakidašnjem sistemu uređenja površina. Najnoviji koncept života, njegovo funkcionisanje i bogatstvo su njegov zaštitni znak i autentičnost naselja na Novom Beogradu.

APARTMAN ONIX

Apartman se nalazi na adresi Jurija Gagarina, u naselju Belville. Stan je smešten na prvom spratu u zgradi sa liftom. Veličina apartmana je 45 kvadratnih metara i pogodan je za boravak maksimalno četiri osobe. Pored odlične lokacije, koja je ubedljivo jedna od velikih prednosti ovog apartmana, još nešto što dobijate je potpuno opremljen smeštaj sa svim neophodnim stvarima i veoma modernim dizajnom. Apartman poseduje uređenu dnevnu sobu u kojoj se nalazi ugaonoa garnitura na razvlačenje, odvojeno je spavaća soba sa bračnim krevetom, kao i odvojenu kuhinju koja je kompletno opremljena, a poseduje i trpezariju. Kupatilo je sa kadom, a apartman poseduje i terasu. Od pratećih sadržaja koji se nalaze u apartmanu Onix, na raspolaganju su Vam klima uređaj, centralno grejanje, WiFi, KTV, LCD tv, mikrotalasna, ketler, pegla, fen, veš mašina i čista posteljina sa peškirima. U krugu zgrade se nalaze i prodavnice, kafići, restorani, a tu je i stanica gradskog prevoza koja se nalazi veoma blizu zgrade. Nedaleko od apartmana nalazi se Savski kej, kao i Beogradska Arena. Svim gostima apartmana je obezbeđen besplatan parking u okolini zgrade.

APARTMAN ATINA

Apartman Atina se nalazi na istoj lokaciji, na istoj adresi - Jurija Gagarina. Stan je na sedmom spratu stambene zgrade sa dva lifta. Njegova veličina je 48 kvadratnih metara i pogodan je za boravak najviše četiri osobe. U apartmanu se nalazi potpuno nov i moderno opremljen nameštaj, kuhinja i kupatilo su rađeni od granita i termo drveta, što daje dodatno na lepom enterijeru apartmana. Apartman Atina ima dnevni boravak u kojem se nalazi ugaona garnitura na razvlačenje, spavaća soba se nalazi odvojeno i u njoj je smešten udoban bračni ležaj. Trpezarija, kao i potpuno opremljena kuhinja su Vam na raspolaganju. Kupatilo je veoma prostrano i sadrži tuš kabinu. Iz dnevne sobe se izlazi na terasu odakle se pruža prelep pogled na Arenu. Pored toga, i u ovom apartmanu možete koristiti klima uređaj, centralno grejanje, 2 TV-a, digitalnu kablovsku, WiFi, mikrotalasnu, ketler, fen, peglu, veš mašinu, posteljinu i peškire. Potrebno je naglasiti da u ovom apartmanu nije moguć boravak kućnih ljubimaca. Gostima je u ovom apartmanu na raspolaganju besplatno garažno mesto.

APARTMAN NEVENA BELVIL

I poslednji apartman o kom Vam danas govorimo, a da se nalazi na ovoj lokaciji je apartman Nevena Belvil, takođe na adresi Jurija Gagarina. Ovaj stan na dan je smešten na devetom spratu zgrade sa liftom. Veličine je 42 kvadratnih metara i takođe pogodan za boravak četiri osobe. Apartman je kompletno opremljen neophodnom tehnikom, uređajima, modernim nameštajem i ostalim stvarima koje će Vaš boravak činiti što prijatnijim. Poseduje lepo uređen dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlačenje u sklopu kojeg je i kuhinja, odvojenu spavaću sobu sa bračnim krevetom, kupatilo sa kadom i terasu. Kao u prethodnim, tako Vam je i u ovom apartmanu obezbeđen ceo sadržaj tehničkih uređaja u koji spadaju: klima, centralno grejanje, WiFi, KTV, LCD tv, mikrotalasna, ketler, pegla, fen, veš mašina, naravno i posteljina i peškiri. Parking je takodje besplatan ispred zgrade.

U krugu zgrada u kojima se ovi apartmani nalaze, dostupne su Vam i prodavnice, kafići, Dom zdravlja Jedro, kao i stanica gradskog prevoza koja se nalazi nedaleko od zgrade. Tu je, već pomenuti tržni centar Delta City, gde možete pronaći apsolutno sve što Vam je potrebno, a usput se i zabaviti ili ručati u nekom od restorana koji se tu nalaze. Nedaleko od apartmana je i Savski kej, gde se možete opustiti na nekom od splavova ili jednostavno uživati u prirodi i šetnji pored reke. Zbog svega navedenog, naselje Belville je veoma pogodno za boravak na nekoliko dana dok ste u Beogradu, pa se nadamo da ćete posetiti neki od ponuđenih apartmana i lično se uveriti u to.