58. Beogradski novogodišnji festival

Blog / Upoznajte Beograd

Beogradski novogodišnji festival je novi naziv za svima dobro poznatu manifestaciju koja se održava neposredno pred Novu godinu, a to je Novogodišnji vašar. Ove godine, vašar će trajati od 14-30. decembra u halama 1, 1 a, 2 i 4 Beogradskog sajma. Dobra vest za sve posetioce je ta da će ulaz biti besplatan! Festival je deo manifestacije "Beogradska zima" koju organizuju Turistička organizacija Beograda, Grad Beograd, Beogradski sajam, Dečji kulturni centar i Centar beogradskih festivala (CEBEF). Radno vreme biće od 10 do 22h, svakog dana!

Za razliku od prethodnih godina, kada je vašar bio prilagođen najmlađim posetiocima, ove godine, koncept festivala je nešto drugačiji, tako da u prazničnom raspoloženju i beskrajnoj zabavi mogu da uživaju i odrasli! Posetioce festivala očekuju najkvalitetniji sadržaji- veliki broj koncerata, dečjih predstava, sniženih cena u tržni, centrima i klizališta. Na svim važnijim lokacijama u gradu biće održan po deo manifestacije koje zajedno čine ovaj festival.

Veliki broj ljudi posetiće Beograd za vreme novogodišnjih praznika! Iz tog razloga, u sadržajima, organizaciji, izgledu grada, Beograd ne zaostaje za velikim svetskim metropolama! Smeštaj u Beogradu se uveliko rezerviše i očekuje se značajan broj turista koji početak naredne godine žele da dočekaju upravo u prestonici Srbije! Ponuda je velika- od kafića i klubova, do nešto mirnije varijante u jednom od mnogobrojnih restorana u Beogradu- izbor je na Vama. Ukoliko ste za intimniju proslavu, uvek možete rezervisati spa apartman sa djakuzijem i da u intimnoj atmosferi dočekate Novu godinu!

Novogodišnji festival je manifestacija koja spaja sve generacije! Praznično raspoloženje, dobar provod i smeh na jednom mestu, a sve to uz veliki broj poklona, najšarenijih ukrasa, hrane i pića. Ukoliko ste u prilici, ne propustite da posetite novogodišnji vašar! Probudite dete u sebi dok se vozite u luna parku, prolazite kroz Tunel straha ili gađate na strelištu, a sve to upotpunite čašom kuvanog vina ili tople čokolade. Provedite jedan savršen dan sa najbližima i kreirajte nove uspomene na Novogodišnjem sajmu!

Svakome od nas Nova godina predstavlja nešto važno. Nekome prilika da obuče najlepšu haljinu, nekome ludu žurku do jutra, za druge, pak, to je prilika za novi početak. Nova godina u Beogradu pruža Vam je sve to odjednom. Prilika za svakog da ostvari svoje želje. Nova godina u Beogradu je nešto posebno i nešto što treba da se doživi! Zato, rezervišite svoj stan na dan u Beogradu na vreme i uživajte u svim čarima koje donosi najluđa noć!

 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.