24. FAF

Blog / Kultura

Gde se održava festival?

Ove godine u našoj prestonici održava se 24. Festival autorskog filma od 23. do 30. novembra na nekoliko lokacija u Beogradu a glavna je Kombank dvorana. Ostale lokacije na kojima ćete uživati u filmovima su Dom omladine, Dvorana Kulturnog centra Beograda, Jugoslovenska kinoteka, zatim u nekim bioskopima u Beogradu kao što su, bioskop Fontana, “Vlada Divljan”, Dom kulture “Studentski grad”, Ustanova kulture “Parobrod” i Art bioskop Kolarac.

 

Program festivala

 

Program će biti i ove godine biti veoma raznolik, prikazaće se nova ostvarenja poznatih reditelja, pobednici svetskih filmskih festivala, i novine u autorskom filmu. Osim programa, publika će imati priliku da učestvuje u radionicama koje će održati filmski stvaraoci čija ćete ostvarenja gledati na festivalu.

Cilj kroz ove 24 godine koliko festival postoji jeste da se domaćoj publici predstave savremena dela sedme umetnosti, ali ne i manje bitne. Ostvarenja koja će se prikazati nemate priliku da gledate svakodnevno na bioskopskim platnima, jer ova ostvarenja tragaju za istinitom i kompleksnom slikom današnjeg sveta i čoveka.

 

 

 

 

Ovog novembra u Beogradu ćete pored Glavnog programa imati priliku da vidite i program “Hrabri Balkan”, “Bande a part”, “Cinefondation”, “ACID” i neke specijalne projekcije.

Samo u Glavnom programu biće prikazano čak dvadeset šest filmskih ostvarenja a deset od njih će se takmičiti za Gran Prix nagradu “Aleksandar Saša Petrović”.

Neka od ostavrenja domaćih reditelja koji će se naći u takmičarskom programu su “Teret” od Ognjena Glavonića, “Ti imaš noć” Ivana Salatića, “Granice, kiše” Vlastimira Suada i Nikole Mijovića.

Ulaznice će se prodavati na svim navedenim lokacijama održavanja festivala. U blizini svih navedenih lokacija možete naći najjeftinije apartmane u Beogradu i ispratiti ovu manifestaciju tokom čitavog trajanja. Dobrodošli!!!

 

 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.